Komentara: 4
Pregleda: 1995

Fudbal: Spartak predstavio novog trenera Slavka Petrovića

20.04.2022. u 15:23h
Izvor: Subotica.com
Poraz od Novog Pazara na startu plejauta doneo je promenu na klupi Spartaka. Nebojša Vučković smenjen je sa mesta šefa struke. Uprava subotičkog superligaša brzo je reagovala i sklopila saradnju sa Slavkom Petrovićem koji je potpisao ugovor sa subotičkim superligašem na dve godine, a juče je i zvanično promovisan za šefa struke "golubova".
Fudbal: Spartak predstavio novog trenera Slavka Petrovića

Prilikom predstavljanja novog trenera, Nikola Simović, predsednik Spartaka se zahvalio prethodnom treneru, a potom istakao kakvi su planovi za dalje.

- Verujem da ste gotovo svi dobro upućeni u rad gospodina Petrovića u prethodnom periodu i da znate da je vodio klubove u Nemačkoj, Mađarskoj, Srbiji i Bosni i Hercegovin. Postizao je dobr rezultate sa domaćim klubovima, kao i sa ekipama iz regiona što je nama dalo motiv da ga angažujemo i sa njim je potpisan ugovor o saradnji na dve godine – rekao je Simović - Siguran sam da  će svojim znanjem i iskustvom pomoći našoj mladoj ekipi da se izdigne iz krize u kojoj se trenutno nalazi jer znam da ovaj tim zaslužuje mnog bolju poziciju od ove na kojoj se trenutno nalazi. Drago nam je što i dalje imamo šansu i priliku da pokažemo svoje pravo lice i da u preostalih šest kola potvrdimo da smo mnogo bolji gde nam je glavni cilj  u narednom periodu da se što pre obezbedi iostanak u superligaškom društvu, a od leta je nova sezona pa ćemo videti za dalje kako i šta će biti. Novom šefu želim uspešan rad i dugu saradnju.

Novi šef struke Spartaka, prilikom obraćanja je istakao da je ponudu rukovodstva subotičkog superligaša prihvatio jer se radi o klubu sa velikim ambicijama i obećao da će učiniti sve da ekipa u narednom periodu igra bolje i ostvari zacrtano, a to je opstanak u Superligi Srbije.

- Vraćam se u srpski fudbal posle nepunih 10 godina. Drago mi je da sam došau u jedan dobro organizovan klub kao što je Spartak u šat sam se uverio u proteklih nekoliko dana od kada sam tu. Spartak se vodi na izuzetno visokom nivou što je u današnje vreme retkos na Balkanu. Trenutni rezultati i ova mala kriza koji se dešavaju nisu priželjkivanijer su klub i sam igrački kadar mnogo kvalitetniji i zaslužuju bolji plasman od mesta na kojem se sada nalazi Spartak. Nadam se da ćemo probuditi određene igrače jer je sada na nama da zajednički zavrnemo rukave, otkrijemo uzroke koji su doveli do ovoga i da ih brzopotezno otklonimo i da pokušamo da klub vratimo tamo gde mu je mesto i da ne uđemo u nikakve turbulencije za ispadanje i baraž – rekao je Slavko Petrović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 3 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 1995

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.