Komentara: 1
Pregleda: 2294

Fudbal: Spartak predstavio još dva pojačanja

13.08.2018. u 11:49h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv predstavio je u subotu dva nova igrača koja su pristigla u redove plavo – belih tokom letnjeg prelaznog roka. Jedan od njih je već upisao nastup za prvi tim u sinoćnjem duelu protiv šampiona Srbije.
Fudbal: Spartak predstavio još dva pojačanja

Prema rečima sportskog direktora Ljubiše Dunđerskog i ovog puta se planski radilo s namerom da se deficitarne pozicije u timu  popune. Iz tog razloga su dva iskusna fudbalera potpisala ugovor sa Subotičanima.  Ukrajinac  Sergej Kulinič  (dosadašnji igrač Olimpika iz Donjecka koji igra na poziciji desnog beka i Englez Timoti Aleksander Čou, 24-ogodišnji vezni igrač.

Kulinič je ponikao u Metalurgu, potom je nastupao za Minsk, Donjeck, a igrao je i za mlađe kategorije ukrajinskog nacionalnog tima. Ugovor sa Spartakom potpisao je na tri godine.

- Nakon nastupa za klubove u Ukrajini i Belorusiji došao sam u Srbiju, u Suboticu gde sam potpisao ugovor za Spartak. Prvi utisci su izvanredni. Brzo sam se uklopio u tim. Saigrači su me prihvatili odlično.  Šef  struke Gaćinović je veoma dobar stručnjak, a ja verujem  da ću opravdati očekivanja –  rekao je Kulinič.

Timoti Aleksander Čou u Suboticu je stigao kao slobodan igrač, a sa Spartakom je potpisao ugovor na dve godine. Ponikao je u  fudbalskoj školi Vigana gde je i debitovao za seniorski tim. Čou je 2016. godine prešao  u škotski "Ros kaunti" gde je bio standardarn u tamošnjoj Premijer ligi i za dve sezone upisao 44 nastupa, a postigao dva  gola.

- Veoma sam srećan što sam došao u Srbiju. Mnogo mi se sviđa u Subotici ono što sam do sada video, a i Spartak je odlična ekipa. Nadam se da ću opravdati ukazano poverenje – kaže Čou.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 2294
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.