Komentara: 1
Pregleda: 1457

Fudbal: Spartak poražen u Šapcu

02.05.2019. u 11:26h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv pretrpeo je novi poraz. U četvrtom kolu plejauta Subotičani su juče u Šapcu poraženi od Mačve sa 2:1. Iako su „golubovi“ poveli golom Denkovića sa bele tačke, ostali su bez dva igrača koja su zaradila crvene kartone, a ispostavilo se i bez bodova.
Fudbal: Spartak poražen u Šapcu

Fudbaleri Spartaka poraženi su u Šapcu od Mačve sa 2:1. U izuzetno teškoj utakmici protiv domaćina, koji je želeo pobedu po svaku cenu, Subotičani su zaradili dva isključenja, dvojica igrača su zbog povreda zamenjena i bodovi su ostali u Šapcu.

Od starta se vodila velika borba. Otvoreno se igralo na obe strane. Spartak je došao do vođstva u 20. minutu golom Stefana Denkovića sa bele tačke. U 38. minutu crveni karton je dobio Marčić, a samo tri minuta kasnije domaćin je izjednačio. Mogli su i da udvostruče prednost Šapčani pre odlaska na odmor, ali je kod izvođenja kaznenog udarca Lazarević bio neprecizan.

U drugom delu meča Subotičani su ostali bez Dunđerskog koji je zbog kartona morao ranije u svlačionicu, ali i Đenića i Obradovića koji su zbog povreda morali biti zamenjeni. Šapčani su iskoristili veću brojnost na terenu i postigli drugi gol. Dvostruki strelac Gigić doneo je radost domaćinu, a Subotičani su se vratili bez bodova.

Mačva – Spartak 2:1 (1:1)
Gigić 41’, 63’ - Denković 20’ (p)

Mačva: Puletić, Pejović, Tošić, Iviić, Gigić (Jovanović), Gavrić, Mijailović, Adamović, Lazarević (Marić), Đoković (Marković), Milosavljević.

Spartak: Ostojić, Kerkez, Tekijaški, Otašević, Milošević, Glavčić (Dunđerski), Marčić, Tufegdžić, Đenić (Jočić), Denković, Obradović (Obradović).

U narednom kolu koje je na programu u nedelju, 5. maja, od 18 časova, Spartak na Gradskom stadionu dočekuje Radnik iz Surdulice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1457
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.