Komentara: 3
Pregleda: 1161

Fudbal: Spartak poražen u Kragujevcu od Radničkog (3:2)

24.07.2021. u 12:20h
Izvor: Subotica.com
Subotičani su u Kragujevcu ostali bez bodova gde je Radnički slavio sa 3:2. Iako su imali šansu da se vrate sa bar osvojenim bodom, „golubovi“ su ostali „kratkih“ rukava.
Fudbal: Spartak poražen u Kragujevcu od Radničkog (3:2)

Domaći igrači su bolje otvorili meč, što se videlo već u trećem minutu kada je Trifunović zatresao mrežu, međutim, pomoćni sudija je signalizirao ofsajd poziciju, te je morala da reaguje i VAR tehnologija. Ipak, pogodak Radničkog je priznat. Nakon toga Kragujevčani su krenuli još ofanzivnije ka golu Dujmovića, što je rezultiralo još jednim pogotkom samo 15 minuta kasnije. Ponovo je glavni akter bio Veljko Trifunović. U tom momentu, sve nade Spartaka su skoro pale u vodu, međutim, tri minuta kasnije, „golubovi“ su izborili slobodan udarac. Loptu je uzeo Stefan Milošević i smanjio rezultat na 2:1.

Drugo poluvreme je donelo nešto drugačiji Spartak, svim silama su se trudili da dođu do gola, a to im se i isplatilo već nakon sedam minuta nastavka. Tufegdžić je bio najviši u skoku i lako je matirao Spasojevića. Mogli su Subotičani do preokreta, ali je Radnički ponovo poveo nakon autogola Nemanje Brankovića u 60. minutu utakmice. Nakon toga „golubovi“ su pokušavali u nekoliko navrata, ali je svaki pokušaj završavao u naručju Spasojevića ili daleko van okvira gola i bodovi su ostali u Kragujevcu. 

Radnički (KG) – 3:2 (2:1)
Trifunović 4’, 19', Branković 60’ (ag) - Milošević 22’, Tufegdžić 51’

Radnički: Spasojević, Damjanac, Kovačević (Brnović), Ćirović (Rašo), Vidović, Varjačić, Ilić, Blagojević, Filipović, Trifunović (Dragutinović), Mirić.

Spartak: Dujmović, Jović (Rakić), Šimura, Ivančević, Srećković (Hrstić), Milošević, Branković, Dunđerski, Furtula (Bijelović), Tufegdžić, Marčić. 

U narednom kolu Spartak dočekuje Crvenu zvezdu. 

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 2 godine i 8 meseci
Komentara: 3
Pregleda: 1161
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.