Komentara: 2
Pregleda: 1368

Fudbal: Spartak poražen na Banjici od Rada

10.11.2019. u 16:23h
Izvor: Subotica.com
Spartak nije uspeo da zabeleži treću pobedu u nizu. Na Banjici je Rad bio bolji i pobedio sa 2:0.
Fudbal: Spartak poražen na Banjici od Rada

Posle dve vezane pobede fudbalera Spartak Ždrepčeve krvi uledio je poraz na Banjici od Rada. Slavili su „građevinari“ sa 2:0 u okviru 16. kola Linglong Superlige Srbije. Brzi gol domaćeg tima poljuljao je samopouzdanje Subotičana, a pitanje pobednika rešeno je pre odmora kada je Kasalica doveo Beograđane u vođstvo od 2:0 .

Utakmica samo što je počela, a Rad je već stekao prednost golom Trifunovića koji je nadmudrio odbranu Spartaka i savladao mladog golmana Dubljanića. Mogli su domaćini i do drugog gola posle dobre kontre kada je Kasalica pretrčao Miloševića uputio udarac , a Spartakov čuvar mreže odlično intervenisao. Trgli su se „golubovi“, krenuli ofanzivnije ka golu Markovića u želji da izjednače, ali je završni pas bio loš. U 34. minutu usledio je novi šok. Bjedov je uposlio Kasalicu, a on zatresao mrežu Spartaka za 2:0.

Najbliži da smanji prednost Rada bio je Šormaz u 74. minutu, nakon greške golmana Markovića bio je u prilici, ali je Trninić iskusnije intervenisao i otklonio opasnost. Do kraja susreta viđeno je još nekoliko prilika na obe strane, ali su golovi izostali i bodovi su pripali domaćinu.

Rad – Spartak ŽK 2:0 (2:0)
Trifunović 1’, Kasalica 34’

Rad: Marković, Milošević, Perendija, Trninić, Petrović, Stjepanović, Busnić,  (Jagodić), Trifunović (Šaka), Ilić (Stojanović), Kasalica, Bjedov.

Spartak: Dubljanić, Cucin (Dunđerski), Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić (Leal), Vidaković, Obradović, Tufegdžić, Srećković (Gojkov), Šormaz.

Sledi prvenstvena pauza zbog reprezentativnih obaveza, a u narednom kolu Spartak na svom terenu dočekuje Radnik. Utakmica je na programu  23. novembra.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1368
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.