Komentara: 0
Pregleda: 1638

Fudbal: Spartak osvojio bod u Zemunu

19.04.2019. u 17:06h > 20:48
Izvor: Subotica.com
U drugom kolu plejauta fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi osvojili su bod. Subotičani su u Zemunu odigrali nerešeno 0:0 sa istoimenom ekipom.
Fudbal: Spartak osvojio bod u Zemunu

Fudbaleri Spartaka nisu uspeli da zabeleže i osmu pobedu u nizu. Subotičani su na neugodnom gostovanju u Gornjoj Varoši odigrali nerešeno sa Zemunom.

Kako se i očekivalo u Zemunu je odigran izuzetno tvrd meč koji je na kraju okončan bez golova. Domaći tim koji je trenutno poslednji na tabeli, još jednom je potvrdio da na svom terenu igra odlično, dok je Spartak odoleo svim napadima Zemunaca i došao do boda.

Igrači iz Gornje Varoši su imali mnogobrojne šanse, ali je odbrana Subotičana bila na visini zadatka i odgovorila na adekvatan način. Osujetili su „golubovi“ sve pokušaje Zemunaca, a u samom finišu mogli su i do pobede, ali se istaka golman Zemuna posle pokušaja Vukčevića.

Zemun – Spartak ŽK 0:0

Zemun: Milošević, Mladenović, Kiso, Tošeski (Ristović), Kukuličić, Azemović, Janjić (Tomić), Ilić, Vučić, Mijailović (Mrkaić), Đalović.

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Otašević, Kerkez, Milošević, Glavčić, Radovanović, Dunđerski (Vukčević), Obradović, Tufegdžić (Đorđević), Tripković (Šormaz).

Spartak već u četvrtak, 25.aprila, igra narednu utakmicu, a u goste mu dolazi OFK Bačka iz Bačke Palanke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1638
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.