Komentara: 0
Pregleda: 1238

Fudbal: Spartak od 18 časova gostuje Vojvodini

04.10.2019. u 13:38h
Izvor: Subotica.com
Spartak večeras gostuje u Novom Sadu gde će odigrati meč sa Vojvodinom. Biće to 160. derbi susret dva rivala, gde je u dosadašnjoj istoriji tim sa „Karađorđa“ bio uspešniji. Meč se igra u 18 časova, a obezbeđen je i prenos na Arenasport 1.
Fudbal: Spartak od 18 časova gostuje Vojvodini

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi već danas je novi izazov. Subotičani gostuju u Novom Sadu gde će snage odmeriti s Vojvodinom u okviru 11. kola Linglong Superlige Srbije. Duel ove dve ekipe uvek je bio izuzetno zanimljiv, a učinak i rezultati ostvareni u novoj sezoni nagoveštavaju da će i danas biti dobra utakmica.

- Pred nama je veliki izazov jer igramo protiv Vojvodine koja je ove sezone odlično počela prvenstvo, a mi se trenutno nalazimo na zadovoljavajućem osmom msetu posle odigrane trećine šampionata. Morali smo i mogli više jer je kvalitet naših igara bio  mnogo bolji nego što to trenutna pozicija pokazuje. Mnoge utakmice smo olako gubili, a i poslednja protiv Čukaričkog je bila jedna od takvih gde smo zaslužili da pobedimo ili bar nerešeno odigramo. Zato danas moramo biti na visini zadatka kako bi se nadigravali s našim rivalom. Vojvodina ima veoma kvalitetnu ekipu, dobar fudbal igra i maksimalno su motivisani. Međutim, mi imamo pravo da računamo na dobar rezultat jer se pokazalo da nam ekipe koje igraju ofanzivnije  više leže. Daju nam više prostora za igru, a mi na najbolji način to iskoristimo. - kaže  asistent šefa struke, Vladimir Buač - Ako u meč uđemo maksimalno skoncentrisani, dobro otvorimo utakmicu vratićemo se u Suboticu sa osvojenim bodovima

Ivan Dokić, mladi čuvar mreže subotičkog superligaša za koga će utakmica u Novom Sadu biti četvrta u nizu kako je zamenio Miloša Ostojića koji je u protekle dve i po sezone stajao pred golom „golubova“, uoči meča na „Karađorđu“ poručuje:

- Čeka  nas neogodno  gostovanje jer  izlazimo iz teškog poraza koji nismo zaslužili. Trebali smo u najmanju ruku  uzeti bod, ali šta je tu je u Novom Sadu ćemo potražiti našu sreću i pokušati da zabeležimo pobedu protiv razigranih "lala". - ističe Dokić

Utakmica između Vojvodine i Spartaka igra se u danas od 18 časova na „Karađorđu“, a ulaznice za ovaj meč moći će besplatno da se preuzmu na blagajnama stadiona. Ulaznice za zapad preuzimaće se na glavnoj blagajni stadiona (između zapadne i južne tribine), ulaznice za istok preuzimaće se na blagajni na istočnoj tribini (pored restorana „Ognjište“), dok će se ulaznice za sever preuzimati u prostorijama navijačke grupe „Firma“ na severnoj tribini stadiona. Uz ličnu kartu na uvid, jedno lice će moći da preuzme najviše četiri ulaznice, a blagajne će biti otvorene na dan meča, dva sata pre početka utakmice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1238
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.