Komentara: 7
Pregleda: 1325

Fudbal: Spartak od 17 časova dočekuje Kolubaru

08.05.2022. u 10:30h
Izvor: Subotica.com
Prvenstvena trka se bliži kraju, a neizvesnost oko ispadanja, baraža i sigurnog opstanka još traje. Svaki bod igra veliku ulogu, ali tri osvojena mnogo bi donela Spartaku koji danas od 17 časova dočekuje Kolubaru iz Lazarevca.
Fudbal: Spartak od 17 časova dočekuje Kolubaru

Nešto manje od mesec dana u duelu ove dve ekipe na u Subotici viđena je odlična igra i čak sedam pogodaka gde su „olubovi“ na kraju trijumfovali. Hoće li tim Slavka Petrovića uspeti da ponovi uspeh pod znakom je pitanja jer Subotičani imaju dosta kadrovskih problema zbog povreda. Iako je situacija otežavajuća, u taboru plavo - belih se nadaju da će bodovi ostati u Subotici.

- Po ko zna koji put pred nama je veoma bitna utakmica koja može biti prekretnica, ali i ključna za naš status, tako da moramo pokušati sve da bodovi ostanu u Subotici. Imamo kadrovskih problema, dosta povređenih igrača koji su i prethodni meč propustili. Nikolić je van trenažnog procesa bio zbog bola u kolenu, ali se nadam da bi možda mogao da se vrati u ekipu i da igra. Filipović je od juče počeo da trenita. Vidaković je pod upitnikom, ali se  nadam da ćemo moći i na njega računati. To su neki od problema i za sada imamo pet  igrača na klup, tako da „dišemo na škrge“. Izgovora nema, mi moramo pokušati osvojiti bodove i ući u mirnije vode – jasan je šef struke Spartaka.  

Stefan Filipović, centralni bek Spartaka, prisetio se prethodne utakmice sa Lazarevčanima, kada je u sudijskoj nadoknadi rešeno pitanje pobednika i nada se da će i ovog puta trijumfovati njegov tim.

- Prethodni duel sa Kolubarom odigran u Subotici bio je jako težak. Namučili su nas  Lazarevčani tad, ali su bodovi ipak pripali nama. Međutim, ne treba mnogo da se osvrćemo na to šta je bilo, nego da se posvetimo onome sto dolazi. Radili smo dobro proteklih dana i ukoliko ispunimo sve zahteve šefa struke nadam se da ćemo se na kraju radovati pozitivnom rezultatu – rekao je Filipović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 11 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 1325
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.