Komentara: 0
Pregleda: 1499

Fudbal: Spartak i Partizan Kup utakmicu igraju 10. marta

28.02.2020. u 10:30h > 23:16
Izvor: Subotica.com
Odložena utakmica osmine finala Kupa Srbije između Partizana i Spartaka biće odigrana 10. marta (utorak), na stadionu u Humskoj, kada ćemo saznati ko će dalje u samu završnicu najmasovnijeg klupskog takmičenja.
Fudbal: Spartak i Partizan Kup utakmicu igraju 10. marta

Spartak je u šesnaestini finala bio bolji od Novog Pazara, dok su crno – beli savladali Vodojaže u Kragujevcu. Zbog obaveza Partizana u Ligi Evrope utakmica nije odigrana i sve do sada se nije znao termin odigravanja. Konačno su izabrali datum i vreme da se odigra meč.

Utakmica na stadionu u Humskoj zakazana je za utorak, 10. mart, sa početkom u 18 časova kada će se saznati koja ekipa će se pridružiti onima koje su već obezbedile svoje mesto u četvrtfinalu kupa Srbije.

Plasman u četvrtfinale Kupa Srbije već su obezbedili Crvena zvezda, Čukarički, Inđija, Vojvodina, Mladost Lučani, Radnički iz Niša i Radnik iz Surdulice.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1499
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbalski klub partizan

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.