Komentara: 0
Pregleda: 2623

Fudbal: Spartak gostuje Voždovcu, obezbeđen TV prenos

20.02.2020. u 16:39h
Izvor: Subotica.com
Spartak je osvojio bod na premijernom meču prolećnog dela protiv Nišlija, a već sutra (petak) "golubovi" će pokušati, posle duela sa Voždovcem, da se vrate sa prva tri "prolećna" boda.
Fudbal: Spartak gostuje Voždovcu, obezbeđen TV prenos

Spartak Ždrepčeva krv se odlično predstavio pred svojom publikom u prvom prolećnom meču protiv favorizovanog Radničkog, a već sutra ih čeka novi izazov i to utakmica u Beogradu protiv Voždovca u okviru 22. kola Linglong Superlige Srbije.

Pobeda je izostala na startu, ali „golubovi“ nisu imali kada da jadikuju, već su se okrenuli novom izazovu i današnjem susretu sa Voždovcem gde očekuju da uz malo više truda osvoje tri boda.

- Odlično smo ušli u nastavak prvenstva i odigrali kvalitetnu i zahtevnu utakmicu protiv Radničkog. Nismo pobedili, ali nećemo žaliti, okrećemo se predstojećemo duelu sa ekipom Voždovca koja ima izuzetno kvalitetan igrački kadar i nije slučajnost što je na šestoj poziciji. Zimski prelazni rok su odradili odlično i doveli proverene igrače, bivše reprezentativce i potencijalno istakli kandidaturu za izlazak na međunarodnu scenu. Međutim, ukoliko mi ponovimo igru koju smo imao protiv Nišlija i podignemo se lestvicu više, verujem da možemo do tri boda – kaže Vladimir Buač, asistent šefa struke Spartaka.

Nemanja Tekijaški priželjkuje pobedu protiv Voždovca.

- Očekuje nas veoma teška utakmica, jer je za sve gostovanje na krovu najteže i retko ko odnosi bodove. Međutim, mi smo se dobro spremali i nadam se da ćemo upravo protiv Voždovca ispraviti propušteno iz prethodne utakmice i u Suboticu se vratiti s tri boda – poručio je Tekijaški.

Utakmica se igra u 17 i 30 časova, a obezbeđen je i direktan prenos na Arenasport kanalu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 3 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 2623
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.