Pregleda: 1584

Fudbal: Spartak gostuje Vojvodini, organizovan besplatan prevoz za podršku

21.04.2018. u 11:53h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Spartak gostuje Vojvodini, organizovan besplatan prevoz za podršku

Odlično su Subotičani startovali u plejof takmičenju. Slavili su protiv Voždovca pred domaćim navijačima, istina minimalnu pobedu, ali itekako vrednu koja ih je vratila na treću poziciju i donela veće šanse za izlazak u Evropu.

BESPLATAN PREVOZ ZA PODRŠKU -  Subotičani sutra gostuju u Novom Sadu gde se sastaju sa ekipom Vojvodine u okviru 2. kola završne faze takmičenja. Tim povodom rukovodstvo FK „Spartak Ždrepčeva krv” donelo je odluku da organizuje besplatan prevoz na utakmicu. Igrači Spartaka su ove sezone napravili jedan od najboljih rezultata u poslednjih nekoliko godina i u samoj završnici plejofa pokušaće da izbore vizu za Evropu. Kako su navijači uvek dvanaesti igrač na terenu, uprava subotičkog superligaša organizuje besplatan prevoz (autobus) za sve zainteresovane simpatizere i verne pristalice plavo-belih koji žele da svojim prisustvom pomognu "golubovima" u borbi za što bolji plasman. Broj mesta je ograničen, a kontakt telefon za više informacija je 0648892910.

"Golubovi" sutra (nedelja) od 18 časova u 2. kolu plejofa gostuju u Novom Sadu gde će snage odmeriti sa Vojvodinom, na čijoj klupi je  bivši trener Subotičana Aleksandar Veselinović. Spartak želi da sačuva treće mesto i sutrašnji derbi dočekuje s velikim ambicijama.

Pre svega, jasno nam je protiv koga igramo. Vojvodina je izuzetan klub sa kvalitetnim igračima, ali uz veliko poštovanje protivnika mi želimo da osvojimo tri boda. Pokazatelj kako treba da igramo je utakmica protiv Voždovca u kojoj su igrači pokazali veliku želju i borbu. Taj duel bi trebao da nam bude model da odigramo sutra, ali i sve utakmice do kraja sezone. Veliki je ulog sa obe strane, međutim verujem da ćemo mi izaći kao pobednici – rekao je Savo Pavićević,  pomoćni trener Spartaka.

Pavićević se osvrnuo na kadrovske probleme koji muče "golubove".

Parni žuti kartoni Dejana Kerkeza nam malo remete planove, ali puno poverenje imamo u Nemanju Tekijaškog koji će zasigurno nadomestiti izostanak iskusnijeg saigrača – kaže Pavićević.

Fudbal: Spartak gostuje Vojvodini, organizovan besplatan prevoz za podršku

SAVKOVIĆ PRODUŽIO UGOVOR - Mile Savković produžio je ugovor sa subotičkim superligašem do 2020. godine. Ofanzivni vezista u redove plavo – belih stigao je pre dve godine iz Jagodine. Za tim sa severa Bačke do sada je odigrao 56 utakmica. Blistao je u dresu Spartaka tokom jeseni, a i u prolećnom delu je nastavio sjane partije. Vodeći je strelac "golubova", a njegovim potpisivanjem ugovora Subotičani su zasigurno dobili prvo veliko pojačanje za novu sezonu.

Slavio je Spartak ubedljivo (5:0) na startu sezone u Novom Sadu, a i ovog puta Subotičani na „Karađorđe” stižu u ulozi favorita. Jedan od igrača koji je tada mnogo doprineo ubedljivom trijumfu Golubova je Nemanja Nikolić. Pred derbi protiv "lala" napadač Spartaka je jasan.

Očekuje nas teška utakmica jer Vojvodini ne treba veći motiv od poraza u prvom delu sezone, kada smo pokazali fenomenalnu igru i slavili u Novom Sadu pobedu od 5:0. Sigurn je da će pokušati da nam se revanširaju, ali se mi nećemo olako predati. U našem sistemu igre se nije ništa promenilo. I dalje igramo napadački fudbal. U prvom kolu plejofa protiv Voždovca smo pokazali izuzetno kvalitetnu borbenu igru, tako da očekujem i sutra da na teren izađemo s velikim motivom i željom. Da pokažemo još jednom da smo u ovoj sezoni bolji tim od Vojvodine. Verujem da ćemo uspeti u tome i ponovo upisati pobedu koja će ujedno biti i poklon za rođendan našem golmanu Milošu Ostojiću – poručio je Nemanja Nikolić, napadač Spartaka.

Derbi meč u Novom Sadu važan je za obe ekipe zbog borbe za evropsku vizu. Spartak bi pobedom načinio još veći korak za izlazak u Evropu, dok bi za Vojvodinu trijumf dao nadu o mogućem priključku tom karavanu gde su još Partizan, Radnički Niš, Čukarički i Voždovac u igri. 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 3 dana
Pregleda: 1584
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentarisanje ove vesti nije moguće.