Komentara: 1
Pregleda: 1833

Fudbal: Spartak golovima Denkovića slavio u Zemunu

03.04.2019. u 21:21h
Izvor: Subotica.com
Superligaš iz Subotice upisao je i petu pobedu u nizu. "Golubovi" su u 29. kolu slavili protiv Zemuna sa 2:0. Za radost i nova tri boda tima sa severa Bačke pobrinuo se dvostruki strelac Stefan Denković.
Fudbal: Spartak golovima Denkovića slavio u Zemunu

Spartak je bio bolji od Zemuna i zasluženo pobedio. U predposlednjem kolu ligaškog dela plavo – beli su uknjižili važna tri boda.

Prvo poluvreme utakmice proteklo je u izjednačenoj igri koja se vodila na sredini terena. Spartak je prvi zapretio, ali je Denković bio neprecizan i posle njegovog šuta, lopta je završila iznad prečke. Na drugoj strani Zemun je pokušao da iznenadi Subotičane, ali je Ostojić bio siguran pred golom plavo – belih i dobro intervenisao za mirne mreže posle 45 minuta igre.

U nastavku meča Subotičani su zaigrali mnogo bolje. Preuzeli potpuno kontrolu na terenu i ubrzo stigli do vođstva. Stefan Denković bio je precizan za prednost Spartaka od 1:0. Nije mnogo trebalo napadaču „golubova“,  nakon samo dva minuta, po drugi put je nadmudrio golmana Miloševića i doneo radost svom timu.

Zemun – Spartak ŽK 0:2 (0:0)
Denković 70’ i 72’

Zemun: Milošević, Mladenović, Tošeski (Kukuličić), Sinđić (Nešović), Azemović, Mrkaić (Vidić), Ilić, Savić, Tomić, Vučić, Đalović.

Spartak: Ostojić, Tekijaški, Otašević, Kerkez, Milošević (Vukčević), Marčić, Glavčić, Mladenović (Dunđerski), Tufegdžić (Đorđević), Denković, Đenić.

U poslednjem, 30. kolu ligaškog dela Spartak na svom terenu dočekuje ekipu Rada. Utakmica se igra u nedelju, 7. aprila, od 17 časova.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1833
Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.