Komentara: 0
Pregleda: 1252

Fudbal: Spartak dočekuje Voždovac u subotu

30.08.2019. u 17:17h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u okviru 7. kola Linglong Superlige Srbije dočekuje Voždovac na Gradskom stadionu u Subotici. Meč protiv „zmajeva“ od velike je važnosti za Subotičane i svi se nadaju pobedi.
Fudbal: Spartak dočekuje Voždovac u subotu

Spartak sutra dočekuje Voždovac na Gradskom stadionu od 20 časova. Za tim Vladimira Gaćinovića i te kako važna utakmica. Zbog dva vezana poraza, „golubovima“ se nameće imperativ pobede, koji će biti jako teško ostvariti protiv razigranih „zmajeva“. Svesni su te činjenice u redovima subotičkog superligaša, ali se nadaju pozitivnom ishodu.

- Pred nama je meč od višestruke važnosti. Ne mogu okarakterisati da je utakmica koja život znači, ali je jedna od bitnijih do sada. I u psihološkom i bodovnom smislu podjednako je bitna i može doneti mnogo toga, ali i oduzeti. Nadam da ćemo biti dovoljno hrabri, pribrani i željni uspeha jer nam je u ovom trenutku to neophodno - istakao je Gaćinović i dodao - U goste nam dolazi Voždovac, ekipa koja je pretrpela mnogo promena u igračkom kadru. Mnogo je novih igrača koji su kvalitetni, iskusni, teže napadačkom fudbalu i vole da se nadigravaju. Potrudićemo se da budemo na visini zadatka i ovog puta i ostvarimo željeni rezultat.

Milan Marčić, odbrambeni igarč Spartaka, pred utakmicu sa „zmajevima“ očekuje da bodovi ostanu u Subotici.

- Teška utakmica je pred nama protiv Voždovca koji pruža dobre partije, ali mi gledamo u svoje dvorište i nadamo se dobrom ishodu. Ukoliko u meč uđemo masimalno skoncentrisani, ispoštujemo dogovor i do kraja se borimo, bodovi će ostati u Subotici - kaže Marčić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1252
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbaleri spartaka

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.