Komentara: 2
Pregleda: 2135

Fudbal: Spartak dočekuje Voždovac u poslednjem kolu sezone, a Torbica igra poslednji meč u karijeri

18.05.2019. u 20:55h > 19.05.2019. u 12:55h
Izvor: Subotica.com
Prvenstvena trka u Superligi završava se u nedelju poslednjim utakmicama u plejofu i plejautu. Spartak Ždrepčeva krv čeka Voždovac na Gradskom stadionu od 19 časova. Biće to prilika Subotičanima da kapitenu požele lepu igračku penziju.
Fudbal: Spartak dočekuje Voždovac u poslednjem kolu sezone, a Torbica igra poslednji meč u karijeri

Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je poslednja utakmica sezone. Ovaj meč pored takmičarskog ima poseban značaj za "golubove" jer će kapiten Vladimir Torbica poslednji put kao igrač izvesti tim na teren.

- Dolazi nam ekipa Voždovca koja je satkana od izuzetno iskusnih i kvalitetnih igrača, Mihajlova, Jovanovića, Srnića, Pavlovića, Arsića, Mikića, Sikimića,  Trujića, Stuparevića tako da očekujemo izuzetno zanimljivu utakmicu jer su obe ekipe rasterećene, ali mi  želimo da se oprostimo pobedom, dobrim rezultatom jer će ova utakmica imati veliki značaj. - kaže Predrag Rogan, šef struke Spartaka, a zatim i najavio oproštaj kapitena subotičkog superligaša - Igrač koji završava karijeru, naš kapiten Torbica dobiće šansu i poslednji put na završnoj utakmici će izvesti ekipu na teren. Videćemo koliko će on provesti na terenu, ali mi ćemo igrati za njega. Torbica je to zaslužio tako da ova utakmica ima dvostruki značaj. Potrudićemo se da prezentujemo dobru igru i da sezonu okončamo na najlepši način.

Fudbal: Spartak dočekuje Voždovac u poslednjem kolu sezone, a Torbica igra poslednji meč u karijeri

Priliku da se još jednom pokažu dobiće mlađi igrači i oni koj su imali manju minutažu u dosadašnjem toku prvenstva.

- S obzirom da smo još protiv Zemuna rešili pitanje opstanka u ovih poslednjih pet utakmica pružili smo šansu igračima sa manjom minutažom i podmlatku ekipe. Većina njih je opravdala ukazano poverenje tako da će i danas protiv Voždovca dobiti priliku i potvrditi  da je Spartak na dobrom putu, da ima svetlu budućnost i da je sistem koji klub neguje poslednjih nekoliko godina pravi – dodaje strateg Subotičana.

Dejan Kerkez, igrač kome je pripala kapitenska traka od kako je Torbica dobijao sve manju minutažu, pred poslednji meč sezone poručuje:

- Iako smo rešili opstanak u elitnom rangu, pa se može reći da ova utakmica protiv Voždovca nema neki imperativ, mi ne razmišljamo tako. Motiv ipak postoji, jer nije isto okončati šampionat na devetom ili na dvanaestom mestu na kojem se možemo naći. Voždovac ima sjajan tim tako da očekujem dobru utakmicu, a ko će na kraju biti srećniji videćemo kada sudija označi kraj. - konstatuje Kerkez - Meč se igra u večernjem terminu i nadam se da će publika doći u mnogo većem broju da nas podrži da sezonu okončamo pobedom i da našeg kapitena ispratimo na najlepši način.

Duel Spartaka i Voždovca na programu je u nedelju od 19 časova. Ne treba poseban poziv za sve koji nose Spartak u srcu, jer legendarni "Torba" kači kopačke o klin. Igrač koji je doneo mnogo radosti ekipi sa severa Bačke zaslužuje nezaboravan ispraćaj u, kako se nezvanično moglo čuti, trenerske vode.

Ulaz se redovno naplaćuje. Sezonske ulaznice naravno pokrivaju ovaj meč.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 2135
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir torbica

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.