Komentara: 2
Pregleda: 2152

Fudbal: Spartak dočekuje Radnički iz Niša u nedelju

15.02.2020. u 17:34h
Izvor: Subotica.com
Posle dvomesečne pauze nastavlja se takmičenje u Linglong Superligi Srbije. Spartak Ždrepčeva krv prolećni deo otvara pred svojim navijačima protiv Radničkog iz Niša. Susret se igra u nedelju od 16 časova.
Fudbal: Spartak dočekuje Radnički iz Niša u nedelju

Spartak Ždrepčeva krv sutra na Gradskom stadionu u 16 časova dočekuje Radnički iz Niša u okviru 21. kola Superlige Srbije. Subotičani će pokušati da se revanširaju Nišlijama za poraz iz prvog dela i da pobedom otvore nastavak šampionata.

- Radili smo vredno punih 36 dana i u tom periodu digrali devet prijateljskih utakmica. Svesni smo činjenice da su ti mečevi i bitka za bodove sasvim različiti, ali su nam utakmice tokom priprema dale jasniju sliku za nastavak šampionata. Prva utakmica uvek ima veliki značaj, a nama može da odredi mnogo toga za dalji tok prvenstva. Još imamo nedoumica oko sastavava za početak, ali imamo jasan plan i cilj. Verujem da ćemo sa dobrom energijom izaći pred protivnika koji je izuzetno kvalitetan,  koji je poslednjih godina u vrhu srpskog fudbalu. Spremni smo i učinićemo sve da ostvarimo dobar rezultat – kaže Vladimir Gaćinović, šef struke Spartaka.

DOLASCI TOKOM ZIMSKE PAUZE - Spartak je tokom zimskog prelaznog roka doveo pet novih igrača, a među poslednjima su pristigli, Nemanja Nikolić, Filip Dujmović i Strahinja Jovanović. Ljubiša Dunđerski sportski direktor Spartaka i zvanično ih je predstavio. Povratnik Nikolić će do kraja sezone nastupati kao pozajmljeni igrač Partizana, kao i golman Dujmović koji je stigao iz Jedinstva Doboj-Kakanj. Strahinja Jovanović došao je iz Partizana i potpisao ugovor na tri i po godine,a ugra na poziciji desnog veznog.

Kapiten Subotičana Stefan Milošević priželjkuje pobedu na startu prolećnog dela.

- Čeka nas teška utakmica sa kvalitetnim protivnikom koji zna šta hoće. Svake godine se bore za vrh tabele i igranje u Evropi. Uprkos tome mi ćemo u nedelju sigurno izaći na teren sa željom da pokažemo svoj kvalitet, pobedimo i osvojimo važne bodove odmah na startu prolećnog dela protiv Radničkog – poručuje Milošević.

Susret između Spartaka i Radničkog igra se u nedelju od 16 časova na Gradskom stadionu u Subotici. Iz kluba su pozvali navijače i ljubitelje fudbala da dođu na stadion i da pozdrave mladu ekipu "golubova".

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 2152
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.