Komentara: 0
Pregleda: 1256

Fudbal: Spartak dočekuje Rad na premijeri sezone

19.07.2019. u 19:56h
Izvor: Subotica.com
Pred fudbalerima Spartak Ždrepčeve krvi je početak nove sezone gde ime je na startu Linglong Tire Superlige protivnik ekipa Rada. Utakmica se igra sutra u 18 časova.
Fudbal: Spartak dočekuje Rad na premijeri sezone

Tim Vladimira Gaćinovića je izuzetno motivisan i spreman za žetvu bodova od starta novog šampionata. Već protiv ekipe sa Banjice Subotičani žele da ostvare dobar rezultat.

- Dočekujemo ekipu Rada, našeg starog poznanika u dobrom raspoloženju. Znamo o kakvom se protivniku radi s kojim smo odigrali jednu prijateljsku utakmicu pre dve nedelje na Zlatiboru u okviru priprema, ali prvenstveni meč je sasvim nešto drugo. Tim sa Banjice je možda jedna i najiskusnija ekipa u ligi koja je ofanzivno orjentisana i ima izuzetno dobru skok  Međutim,  mi se  uzdamo u naš kvalitet i kapacitet. - ističe šef struke Vladimir Gaćinović - Dobro smo radili u pripremnom periodu i spremni smo za predstojeću borbu za bodove. Igrači su puni samopouzdanja. Oni koji su kuburili s povredama vratili su se i kompletni čekamo start šampionata. Učinićemo sve da  prikažemo dobru igru protiv Rada, da naši navijači na kraju budu zadovoljni prikazanim na terenu i rezultatom.

Fudbal: Spartak dočekuje Rad na premijeri sezone

Stefan Milošević po odlasku Dejana Kerkeza zadužio je kapitensku traku, a pred prvu utakmicu u novoj sezoni levi bek Spartaka poručuje.

 - Rad je naš dužnik,  jer smo u prošloj sezoni igrali upravo protiv njih meč koji je  odlučivao da li ćemo obezbediti plejof. Nisu nas oni izbacili, neko drugi jeste. Igrači su spremni da pokažu od starta borbu i da ostavrimo što bolji rezultat koji je uvek bitan na startu nove sezone – kaže Milošević.

PREDSTAVLJENI SREĆKOVIĆ I VIDAKOVIĆ

Sportski direktor Spartak Ždrepčeve krvi, Ljubiša Dunđerski, predstavio je i zvanično dvojicu novajlija u redovima  subotičkog superligaša - Nikolu Srećkovića i Vladana Vidakovića.

Fudbal: Spartak dočekuje Rad na premijeri sezone

Nikola Srećković (1996) vezni igrač koji može da odgovori na tri pozicije u ekipi. Desno i levo krilo, ali i  na poziciji zadnjeg veznog. U Suboticu je stigao iz Vojvodine.

- Spartak je mlada i talentovana ekipa s nekoliko starijih i iskusnijih igrača koji mnogo znače nama mlađima. Moja želja je da pomognem ekipi da ostvari cilj i obezbedimo plasman u plejof. Nadam se da ćemo uspeti u tome. Zahvaljujem se ljudima iz uprave na ukazanom poverenju koje želim da opravdam – rekao je Srećković

Vladan VIDAKOVIĆ (1999) u Spartak dolazi iz kulskog Hajduka, a igra na poziciji centralnog veznog.

- Hvala ljudima iz Spartaka što su se odlučili da me dovedu i  pruže mi šansu. Potrudiću se koliko budem moga da na terenu opravdam ukazano poverenje i pokažem zašto sam tu – jasan je Vlahović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1256

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.