Komentara: 0
Pregleda: 1290

Fudbal: Spartak dočekuje OFK Bačku u četvrtak

24.04.2019. u 13:38h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi sutra igraju utakmicu trećeg kola plejauta. Na Gradskom stadionu, od 18 časova, "golubovi" dočekuju OFK Bačku iz Bačke Palanke.
Fudbal: Spartak dočekuje OFK Bačku u četvrtak

Posle utakmice u Zemunu gde je Spartak osvojio bod odigravši nerešeno sa domaćinom i nastavio seriju bez poraza, Subotičane čeka utakmica sa OFK Bačkom koja pokušava da izbori opstanak u elkitnom rangu takmičenja. Obzirom na motiv gostujućeg tima na Gradskom stadionu u Subotici vodiće se žestoka borba, jer „golubovi“ ne žele da stanu,  nego da nastave pobednički niz do kraja prvenstva.

- Bačka je u prethodna dva meča plej- auta pokazala da je izuzetno kvalitetna ekipa odigravši u Surdulici sa Radnikom nerešeno, dok je protiv Mačve vodila 2:0 i nesrećno pred kraj primila golove, tako da nas očekuje još jedna teška utakmica. Ono što sam mnogo puta napomenuo do sad, mi ne želimo da stanemo, nego da pišemo lepe stranice istorije ovog kluba. Osam mečeva smo bez poraza. Pet zadnjih utakmica nismo primili gol. Želimo da ostanemo na trećoj poziciji prolećne tabele, što je stvarno lep rezultat Spartaka. Hoćemo ovu polusezonu da krunišemo najbolje što možemo i da preostale mečeve odigramo kao i ove do sad – poručuje Predrag Rogan, šef struke Spartaka - Ovi igrači zaista zaslužuju da navijači dođu u što većem broju i  da ih podrže, a oni će na terenu da pokažu posvećenost i maksimalno zalaganje. Kada je tako  ni rezultat ne bi trebao da izostane.

Nemanja Obradović, napadač Spartaka pred duel sa OFK Bačkom nema mnogo dileme. Pobednička serija mora da se nastavi.

- Čeka nas teška utakmica, kao i svaka u plej-autu, ali mi imamo naše želje kojih se ne odričemo.Daćemo svoj maksimom da ih ostvarimo i da nastavimo seriju pobeda do kraja prvenstva – ističe Obradović.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1290
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.