Komentara: 0
Pregleda: 1286

Fudbal: Spartak dočekuje Novi Pazar u Kupu

24.09.2019. u 16:17h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv sutra će u šesnaestini finala Kupa Srbije snage odmeriti sa Novim Pazarom. Tim Vladimira Gaćinovića spreman je za okršaje i novu pobedu. Meč se igra od 19 časova na Gradskom stadionu, a ulaz je besplatan.
Fudbal: Spartak dočekuje Novi Pazar u Kupu

Fudbaleri Spartaka obezbedili su važnu prvenstvenu pobedu , a sada ih čeka nova borba u Kupu gde dočekuju Novi Pazar. „Golubovi“ su favoriti, ali tu ulogu moraju opravdati na terenu i obezbediti prolaz  dalje.

- Novi Pazar je uvek bio neugodan protivnik, dok se nadmetao sa Spartakom u Super i Prvoj ligi, što znači da nas ni ovog puta ne čeka lak posao. Iimaju kvalitetnu ekipu trebamo biti itekako ozbiljni i oprezni.   Naš zadatak je da odigramo što bolje, jer je i Kup veoma važan kao i prvenstvo, da obezbedimo prolaz dalje. Igra samo jedan meč i popravnog nema – kaže šef struke Spartaka, Vladimir Gaćinović.

Za okršaj s Novopazarcima, Vladimir Gaćinović priprema velike promene. Obzirom da Golubove čekaju dva zahtevna duela u kratkom periodu, šef struke će „promešati karte“ za meč šesnaestine finala Kupa Srbije.

- Postoji mogućnost da promenimo satav i da odmorimo neke igrače koji su do sada izneli veći teret tokom prvenstvenih mečeva, a da damo priliku onima što su imali manju minutažu do sada. Posle duela s Novim Pazarom čekaju nas utakmice s Čukaričkim i Vojvodinom, te zbog toga treba da napravimo promene u timu. Verujem da će i oni igrači koji dobiju priliku opravdati naša očekivanja i napraviti dobar rezultat koji nas ostavlja u daljoj borbi za Kup jer nam je to cilj – jasan je Gaćinović.

Meč se igra u sredu od 19 časova, a ulaz je besplatan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1286
Povezane teme

fudbalski klub spartak

gradski stadion

fudbalski kup srbije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.