Komentara: 1
Pregleda: 1631

Fudbal: Spartak dočekuje Mladost u sredu

25.02.2020. u 16:03h
Izvor: Subotica.com
Spartak će sutra od 13 časova ugostiti Mladost iz Lučana i pokušati da dođe do novih bodova. Biće teško Subotičanima da ostvare zacrtani cilj jer neće biti kompletni, ali veruju da se mogu na kraju radovati.
Fudbal: Spartak dočekuje Mladost u sredu

Posle neizvesnih duela sa Radničkim i Voždovcem na red je došao okršaj sa Lučancima. Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi će ugostiti Mladost u 23. kolu Linglong Superlige Srbije i pokušati da prekinu dobru seriju rivala koji je  u prolećnom delu zabeležio dve pobede. Neće biti lako, ali po rečima šefa struke Vladimira Gaćinovića potrudiće se „golubovi“ da dobitnom kombinacijom dođu do povoljnog raezultata.

- Čeka nas još jedna derbi utakmica u nizu i to sa direktnim rivalom za gornji deo tabele. Nimalo lako neće biti protiv iskusnog tima Mladosti koji igra čvrsto, na rezultat, a ono što je veoma specifično jeste njihov sistem u fazi odbrane. Utakmica sigurno neće biti lepa za oko, ali verujem da će se igrači boriti svim srcem za svaku loptu, duel i deo teren. Svesni smo činjenice i svojih mogućnosti, ali verujemo da ćemo naći dobitnu kombinaciju i na kraju biti dobre sreće – kaže Gaćinović

Prethodna utakmica protiv Voždovca zadala je nove glavobolje stručnom štabu Subotičana. Pobeda je dobro došla, ali mnogobrojne povrede i kartoni doneli su neizvesnost oko tima za meč sa Lučancima.

- Protekla tri dana smo proveli vidajući rane od prethodne utakmice. Ostali smo bez Tufegdžića koji ima parne kartone, povređeni su Gojkov, golman Dubljanić i Urošević, ali ne sumnjam da će oni igrači koji ih budu zamenili odgovoriti zadacima i da će biti na nivou – jasan je Gaćinović.

Vladimir Otašević, najiskusniji u redovima „golubova“, nada se novom trijumfu Spartaka.

- Izlazimo iz teške utakmice gde smo pokazali veliki karakter, a ni ova neće biti nimalo laka protiv iskusne i ozbiljne  ekipe Mladosti. Međutim, kao što smo pokazali do sada, mislim da ova ekipa može da se ravnopravno nosi sa narednim protivnikom i da ćemo uz maksimalno zalaganje uspeti ostvariti pobedu koja bi nam mnogo značila ovog trenutka. Oslabljeni smo neigranjem Tufegdžića, ali je ekipa pokazala, da se trudimo da ne zavisimo od pojedinca i da svako ko izađe na teren daje svoj maksimum u želji da anulira nečiji izostanak. Biće tako i ovog puta siguran sam – poručuje Otašević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 1
Pregleda: 1631
Povezane teme

fudbalski klub spartak

vladimir gaćinović

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.