Komentara: 0
Pregleda: 1144

Fudbal: Spartak danas gostuje u Zemunu

19.04.2019. u 10:35h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv danas (16 časova, AS1) gostuje u Zemunu, gde se u okviru 32. kola Superlige Srbije sastaje sa ekipom Zemuna. Tim Predraga Rogana želi da se u Suboticu vrati sa nova tri boda.
Fudbal: Spartak danas gostuje u Zemunu

U drugom kolu plejauta Spartak Ždrepčeva krv odmeriće snage sa poslednjeplasiranim  Zemunom. Bez obzira na trenutni plasman Subotičane sigurno čeka neugodno gostovanje. Svesni su toga u plavo-belom taboru. Spremni putuju u Gornju Varoš, uz želju da ostvare još jednu pobedu.

- Za kratko vreme očekuje nas još jedan duel u Gornjoj varoši sa ekipom Zemuna. Biće to sasvim druga utakmica,  jer je naš protivnik promenio trenera. Gledali smo njihov duel sa Voždovcem i to je sasvim druga ekipa sa novom hemijom i energijom – kratko je analizirao protivnika Predrag Rogan, šef struke Spartaka - Svesni smo da nas očekuje težak meč, ali mi smo postavili neke standarde ispod kojih ne želimo da idemo, odnosno tu  lestvicu hoćemo još više da pomerimo.Rekli smo i prošli put da stanje na tabeli ne oslikava kvalitet i mogućnosti Zemuna, ali to je njihova stva. Uz maksimalan respekt prema našem protovniku mi gledamo u naše dvorište i spremamo se za još jednu dobru utakmicu. .Očekujem da moji momci pruže dobru partiju sa dosta žara i željom za pobedom, a kada je tako ni rezultat ne bi trebao da izostane.

Fudbaleri Spartaka uknjižili su, uz izuzetnu igru, sedam pobeda u nizu, a i danas imaju isti motiv - da ostvare novi trijumf i upišu tri boda.

- Poštujemo svakog protivnika i uvažavamo njegove kvalitete bez obzira na mesto na tabeli. Ekipa Zemuna je pokazala da poseduje izuzetan kvalitet i sigurno da nas čeka teška utakmica. Zemunci će od prvog minuta krenuti agresivno kako bi ostvarili dobar rezultat, međutim u prethodnim utakmicama mi smo navikli da igramo u visokom ritmu i da se dobro nosimo sa rivalima.  Nadamo se da  ćemo nastaviti s dobrim partijama iosvojenim  bodovima se vratiti iz Zemuna – poručio je Vladimir Otašević, iskusni centralni bek Spartaka.

Susret u Gornjoj Varoši počinje danas u 16 časova, a prenosi ga TV ArenaSport1.

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 dana
Komentara: 0
Pregleda: 1144
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.