Komentara: 4
Pregleda: 2145

Fudbal: Spartak danas dočekuje Rad na startu plejauta

12.04.2019. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv u prvoj utakmici plejaut faze dočekuju Rad. Subotičani su pre nepunih nedelju dana bili bolji od Beograđana, a nadaju se da će i ovog puta slaviti. Utakmica se igra u PETAK od 17 časova na Gradskom stadionu, a obezbeđen je i direktan prenos na TV Arena sport 1.
Fudbal: Spartak danas dočekuje Rad na startu plejauta

Spartak u prvoj utakmici plejauta dočekuje Rad. U poslednjem 30. kolu odigranom minulog vikenda Subotičani su odmerili snage sa Građevinarima i upisali minimalnu pobedu. Tim sa Banjice prikazao je odličnu igru i zasigurno će pokušati već danas da se revanšira „golubovima“. Svesni su u taboru subotičkog superligaša da neće biti lako protiv ekipe Zvezdana Miloševića, ali priželjkuju nastavak uspešne serije i osvajanje prvih bodova u borbi za opstanak

- Za pet dana dva puta igramo protiv Rada. Opšte je poznato da je u kratkom periodu veoma teško pobediti oba puta, posebno što se Rad pokazao kao izuzetno kvalitetna ekipa. Mi smo pobedili u prethodnom duelu, međutim,  ova utakmica će biti sasvim drugačija. Na prošlom meču smo možda malo bili i opterećeni, jer smo znali da nas pobeda vodi u plej-of, a ovog puta je sasvim druga situacija. U utakmicu ulazimo rasterećeni uz želju da pokažemo dobru igru i potvrdimo da smo se s pravom nadali i zaslužili da budemo među osam prvih ekipa. Očekujem od igrača da pokažu i ovog puta volju i psvećenost i ukoliko tako bude rezultat neće izostati - kaže Predrag Rogan, strateg superligaša sa severa Bačke.

Dejan Đenić, iskusni napadač Subotičana ističe da je cilj nastavak pozitivnog niza i mirna završnica sezone.

- Šef Rogan, a i ja smo svojevremeno branili boje Rada i vrlo dobro poznajemo igrače i mentalitet ljudi iz kluba. Za njih je ovo nova prilika da pokušaju uraditi nešto više i izboriti opstanak u eliti. Bodovi su podeljeni i ovaj meč je u potpunosti različit od onoga koji smo odigrali pre nekoliko dana. Svojom igrom su pokazali da su vrlo nezgodan protivnik i ni malo neće biti lako ni sad igrati protiv njih. Naše je da potvrdimo još jednom ono što smo uradili na prethodnih šest utakmica i da upišemo i sedmi trijumf. Moramo  biti skoncentrisani kako bi dali   Sitnice su bitne tokom odigravanja meča i kada smo na njih skoncentrisani onda sigurno pobeđujemo – ističe Đenić - Voleo bih da nastavimo taj pobednički niz, upišemo nova tri boda i što pre obezbedimo siguran opstanak u ligi. Da mirno privedemo kraju sezonu koja je najzanimljivija u mojoj karijeri. Od neke evropske euforije,  gde smo ostvarili uspeh,  do pada u faormi, a potom dobrih rezultata koji su nas, maltene doveli u plejof, a on izmakao u poslednjem trenutku.

Napadač "golubova" pozvao je publiku da i ovog puta bude dvanaesti igrač na Gradskom stadionu.

- Pozvao bih publiku da dođe u što većem broju jer kada je bilo teško pre par dana na utakmici protiv Rada, oni su dali jednu određenu energiju koja nam je pomogla da prevaziđemo neke teške trenutke na terenu i vodila nas do pobede. Neka bude tako i ovog puta -poručio je Đenić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 4
Pregleda: 2145
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.