Komentara: 2
Pregleda: 1305

Fudbal: Poraz Bačke 1901 u poslednjem kolu jesenjeg dela

25.11.2018. u 13:30h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 se od svojih navijača, u jesenjem delu prvenstva, oprostila porazom. Radnički iz Zrenjanina je bio bolji i upisao pobedu od 3:1.
Fudbal: Poraz Bačke 1901 u poslednjem kolu jesenjeg dela

Bačka je u poslednjem kolu jesenjeg dela Srpske lige, grupa Vojvodina, poražena od Radničkog iz Zrenjanina sa 3:1. Gosti su iskoristili greške odbrane i osvojili tri boda u Subotici.

Prvu šansu imali u domaćini u 4. minutu preko Manojlovića kad je sa pet metara oštro šutirao pored stative. Gosti su brzo uzvratili preko Kiša, sa 18 metara šutirao je loptu na gol Jovića, ali je on krajnjim naporom izbacio u korner. Krmar je izveo korner, najbolje se snašao Predrag Medić i loptu glavom poslao u drugi ugao golmana Đurića. Pet minuta kasnije gosti su došli do izjednačenja preko Miljana Milivojeva U 25. minutu ponovo greška golmana, slabo je intervenisao na nabačenu loptu od Krstinića do Jevtića, a on je glavom poslao u mrežu - 1:2. Mogla je Bačka da izjednači u 33. preko kapitena Saše Kiša kad je sa četiri metra šutirao u ruke golmanu Đuriću.

U nastavku Bačka je krenula na sve ili ništa, imala je šanse za gol, ali su strelci bili neefikasni. Od 73. minuta Bačka je ostala sa deset igrača na terenu, jer je Predrag Medić zbog dva žuta kartona morao u svlačionicu. Imala je Bačka šansu da izjednači preko Manojlovića koji je šutirao glavom sa osam metara i pogodio prečku. Poslednja šansa za Bačku bila je u nadoknadi vremena kad je Krmar sa 15 metara uputio loptu na gol, a ona je otišla iznad prečke. To su iskoristili gosti i postigli treći gol u nadoknadi vremena preko rezerviste Zakića i odneli bodove iz Subotice.

Bačka 1901 - Radnički (Z) 1:3 (1:2)
Medić 10' - Milivojev 15', Jevtić 25' i Zakić 90+2'.

Bačka 1901: Jović, Spremo (Kotaraš), Kiš, Orčić, Simić, Šormaz (Glišović), Matijević, Krmar, Vukelić, Manojlović , Medić.

Radnički: Đurić, Milin,  Bjelica, Grbić, Jovanov, Jevtić (Lisičić), Krstinić, Milivojev, Kovačević  (Zakić), Kiš, Runjevac.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 meseca
Komentara: 2
Pregleda: 1305
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.