Komentara: 1
Pregleda: 1417

Fudbal: Pokrajinski savez donirao ŽFK "Spartak" sportsku opremu

18.01.2018. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Pokrajinski savez donirao ŽFK "Spartak" sportsku opremu

U prostorijama Fudbalskog saveza Vojvodine (FSV) juče je bilo svečano. U nastavku akcije pomoći klubovima, kao vid donacije, uručena je sportska oprema svim ženskim fudbalskim klubovima i klubovima malog fudbala koji se nalaze na teritoriji Vojvodine. Među njima je i neprikosnoveni šampion ŽFK "Spartak".

Opremu za 12 klubova ženskog fudbala i 18 klubova malog fudbala uručili su čelni ljudi FSV, predvođeni predsednikom Draganom Simovićem. U ime svih klubova Savezu se zahvalio Zoran Arsić, predsednik ŽFK "Spartak", naglasivši da je ovo svetao primer u današnjem fudbalu i poželeo rukovodstvu FSV još ovakvih i sličnih akcija smatrajući da je to pravi primer kako se jedan odgovoran savez ophodi prema svom članstvu.

Fudbal: Pokrajinski savez donirao ŽFK "Spartak" sportsku opremu

Foto: Fudbalski savez Vojvodine

- Sam gest FSV je značajniji od opreme. Želim da se u ime Spartaka i ostalih klubova zahvalim što ste činili i činite da se ženski fudbal iz dana u dan podiže na još viši nivo. Molio bih vas da se u narednom periodu učini još više  na promociji ženskog fudbala i futsala, u nadi da će ovakvih susreta biti još. - rekao je Arsić

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 1
Pregleda: 1417
Povezane teme

dragan simović

zoran arsić

fudbalski savez vojvodine

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.