Komentara: 5
Pregleda: 2113

Fudbal: Otašević za Spartakov bod u Senti

30.11.2019. u 12:17h
Izvor: Subotica.com
Komšijski derbi u Senti završen je bez pobednika. Spartak Ždrepčeva krv je odigrao nerešeno sa TSC-om. Iako su sekunde delile domaćina od druge pobede, Otašević je bio brži od sudijskog zvižduka i u nadoknadi vremena doneo Spartaku bod -2:2.
Fudbal: Otašević za Spartakov bod u Senti

Fudbaleri Spartaka odigrali su nerešeno sa ekipom TSC-a u Senti u okviru 18. kola Linglong Superlige Srbije. Bačkotopolčani su dva puta imali prednost i malo je nedostajalo da se severnobački derbi  završi novom pobedom TSC-a, ali je iskusni Vladimir Otašević odlično odreagovao i doneo bod Subotičanima.

Od starta se igralo otvoreno na obe strane. Domaći tim je stvorio šansu, ali je dobro reagovao golman Spartaka Dubljanić. Međutim u 12. minutu su Bačkotopolčani uspeli da zatresu mrežu i povedu. Strelac je bio Dejan Milićević. Nizale su se šanse Spartaka. Marčić, Tufegdžić, Denković, ali se Filipović istakao izvanrednim odbranama. Ipak u 31. minutu nakon kornera koji je izveo Denković najviši u skoku bio je Vladimir Otašević i poravnao rezultat. U samoj završnici prvog dela Subotičani su imali stopostotnu priliku, ali je nisu iskoristili.

Drugo poluvreme je proteklo u veoma dinamičnoj i zanimljivoj igri. Smenjivale su se šanse, ali su se čuvari mreže isticali. U 72. minutu ipak je domaćin stigao do novog vođstva. Posle kornera iskusni Janko Tumbasević se izborio za loptu u kaznenom prostoru i poslao je u gol Spartaka. Vreme je odmicala i bližio se kraj utakmice, ali Spartak nije posustao. Nisu se „golubovi“ predavali, a za borbenost su i nagrađeni. U poslednjim sekundama sudijske nadoknade vremena Otašević je nakon asistencije Tufegdžića loptu poslao u mrežu Filipoviđa po drugi put i svom timu doneo bod.

TSC - Spartak  2:2 (1:1)
Milićević 12', Tumbasević 72' - Otašević 31' i 93'

TSC: Filipović, Varga, Skopljak, Tomanović, Tumbasević, Milićević, Silađi, Babić, Duronjić (Arsenijević), Grabež, Lukić (Rovčanin).

Spartak: Dubljanić, Dunđerski, Otašević, Tekijaški, Milošević, Marčić (Jočić), Vidaković, Obradović, Tufegdžić, Srećković (Denković), Šormaz (Baić).

Već u sredu 4. decembra, Spartak će na Gradskom stadionu ugostiti Proleter iz Novog Sada.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 4 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 2113
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.