Komentara: 4
Pregleda: 4429

Fudbal: Ostojić napustio Spartak

21.01.2020. u 17:49h
Izvor: Subotica.com
Miloš Ostojić, dosadašnji golman Spartaka, prešao je u Kulubaru iz Lazarevca. Dogovor je da do kraja sezone nastupa kao pozajmljen igrač za lazarevačkog prvoligaša, koji ima ozbiljne ambicije da uđe u superligaško društvo.
Fudbal: Ostojić napustio Spartak

Miloš Ostojić, golman Spartak Ždrepčeve krvi, prešao je u Kolubaru. Još uvek je pod ugovorom sa subotičkim superligašem, ali će na proleće braniti boje prvoligaša iz Lazarevca, kao pozajmljeni igrač. S obzirom da se nije dogovorio sa upravom subotičkog superligaša oko produženja saradnje u toku prvog dela sezone, od tada nije branio za tim sa severa Bačke, pa je opcija o pozajmici najbolje rešenje za Ostojića.

Ostojić je u Suboticu stigao tokom zimskog prelaznog roka 2017. godine iz Voždovca. Za "golubove" je debitovao u martu iste godine protiv Čukaričkog i bio nezamenjiv sve do leta 2018. godine kada je zbog povrede propustio pripreme, Ligu Evrope i početak šampionata.

Talentovani golman se brzo oporavio i Spartakovu mrežu čuvao do sedmog kola ove sezone. Poslednji nastup za "golubove" bila mu je utakmica protiv Voždovca kada su Subotičani slavili sa 2:1. Iako je napravio  četvoromesečnu pauzu i nije branio, rukovodstvo lazarevačkog prvoligaša je izrazilo želju da ga angažuje u borbi za plasman u elitu.

Da ima visoke ambicije Kolubara je pokazala time što je na kormilo dovela Zorana Kizu Milinkovića, trenera sa kojim je Ostojić odlično sarađivao dok je bio član OFK Beograda, što je bio dodatni motiv da mladi golman prihvati ponudu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 2 meseca
Komentara: 4
Pregleda: 4429
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.