Komentara: 0
Pregleda: 1369

Fudbal: Omladinci Spartaka "petardom" slavili protiv Voždovca, kadetima samo bod

13.05.2018. u 16:39h
Izvor: Subotica.com
Odigrano je 27. kolo Kadetske i Omladinske lige Srbije. Kadeti Spartak Ždrepčeve krvi su osvojili bod odigravši nerešeno 0:0 sa Voždovcem u Beogradu, dok je omladinski tim u potpunosti nadigrao vršnjake „zmajeva” i slavio sa 5:3.
Fudbal: Omladinci Spartaka "petardom" slavili protiv Voždovca, kadetima samo bod

Kadeti osvojili važan bod

Kadetska ekipa Spartaka osvojila je mnogo važan bod u Beogradu protiv Voždovca, odigravši 0:0. Svesni značaja utakmice u borbi za opstanak Subotičani su se maksimalno borili, ali je realizacija zatajila dok su golmani obe ekipe bili dobro raspoloženi i svojim odbranama sačuvali netaknute mreže.

Voždovac – Spartak ŽK 0:0

Voždovac: Nović, Petrović, Mijailović, Đorđević (Stojanović), Jović, Olujić, Radulović, Vlahović (Bura), Kilibarda, Lainović (Vasić), Jocić (Aleksić).

Spartak: Stajković, Mažić, Lazic, Cetina, Vidović, Jančić, Molnar, Božović, Pastva 8Stojanović), Žiža, Đuričković (Novaković).

Omladinci sigurno protiv Voždovca

Za razliku od mlađih klupskih drugara omladinske ekipe su postigle čak osam golova ukupno. Spartak je bio bolji i pet puta zatresao protivničku mrežu, dok su Beograđani Dokića matirali sa tri gola.

Razigrani Subotičani su stigli do prednosti već u prvom minutu golom Pavlovića.Taj pogodak kao da je ošamutio domaćina, konfuzno je reagovala odbrana Voždovčana što je dalo motiv više da se raspucani golubovi još četiri puta upišu u listu strelaca. Marković je na isteku prvih pola sata udvostručio prednost , a malo kasnije nakon asistencije Lučića doveo Spartak u vođstvo od 3:0. Luka Pavlović je poveo kontru, uposlio Lučića a on olako savladao Milinkovića. Konačan rezultat prvog poluvremena postavio je Pavlović – 5:0.

Nastavak utakmice iskoristilisu domaćini i smanjili na 3:5. Maksimović je iskoristio grešku odbrane i postigao prvi gol za Voždovac. Sa bele tačke na 2:3 smanjio je Vidaković, a krajnji rezultat utakmice postavio je Maksimović (3:5) ali bodovi su zasluženo pripali Spartaku.

Voždovac– Spartak ŽK 3:5 (0:5)
Maksimović 48' i 81', Vidaković 75' - Pavlović 1' i 43', Marković 30' i 36', Lučić 40'

Voždovac: Milinković, Pejčin, Petrović ( Stanojević), Ilić, Eminović (Igić), Bajić (Krstović), Vidaković, Đokić (Budimir), Mrđa, Karaklaić (Lukić), Maksimović.

Spartak: Dokić, Stanaćev (Radovanović), Jokić, Milošević, Brunčević, Lazić, Pavlović (Kozomora), Vukićević (Sredojević), Lučić, Milijašević (Tomac), Marković (Nenadović).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1369
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.