Komentara: 0
Pregleda: 1493

Fudbal: Omladinci i kadeti Spartaka zabeležili pobede

27.05.2018. u 20:30h
Izvor: Subotica.com
Mlađe selekcije Spartak Ždrepčeve krvi za sobom imaju uspešan vikend. U 29. kolu Lige Srbije, kadeti su trijumfovali nad Teleoptikom sa 3:0 u Beogradu, dok je omladina nadigrala Inđiju i slavila sa 3:1.
Fudbal: Omladinci i kadeti Spartaka zabeležili pobede

Omladinci Spartaka upisali su nova tri boda kolo pre kraja šampionata. U Inđiji je tim Saša Đurasovića bio bolji od domaćina i pobedio sa 3:1 golovima, Kozomore, Lučića i Markovića.

Iako je domaći tim stigao prvi do vođstva sa bele tačke to nije poremetilo Spartak. Razigrali su se Subotičani i pre kraja prvog dela poravnali.

U nastavku je Spartak bio tim koji se pita. Propustili su „golubovi” nekoliko šansi, a onda su Lučić i Marković iskoristili najbolje za novu pobedu u finišu šampionata.

Inđija – Spartak ŽK 1:3 (1:1)
Banjac 26' (p) - Kozomora 38', Lučić 49', Marković 71'

Inđija: Vojvodić, Bobar (Tepavčevuć), Krstić, P. Mrđa, Stanojević 8Božić), Ilić (Dubajić), Unković (Puzić), Banjac, Milinković, Živković (Vučković), Radić.

Spartak: Dokić, Stanaćev (Radovanović), Jokić, Milošević, Brunčević, Sredojević (Stojanović), Kozomora, Vukićević, Lučić, Milijašević, Marković.

Kolo pre kraja Spartak se nalazi na petom mestu sa 52 osvojena boda. Poslednju utakmicu Subotičani će odigrati pred svojom publikom  narednog vikenda protiv Radničkog iz Pirota.

KADETI OSVOJILI VAŽNE BODOVE POBEDOM NAD TELEOPTIKOM

Kadetska ekipa Spartaka još uvek se bori za opstanak u eliti. U Beogradu su „golubovi” pokazali da im je mesto među najboljima. Slavili su Spartakovi kadeti nad Teleoptikom ubedljivo 3:0 i upisali važna tri boda.

Poveli su Subotičani golom Lazića, dok je Luka Bijelović udvostručio prednost i zadao zadatak domaćinu da zaigra agilnije u nadi da će uspeti smanjiti vođstvo Spartaka. Nisu uspeli igrači Teleoptika da nađu rešenje za odbranu Subotičana, a tačku na pobedu od 3:0  i osvojene važne bodove za opstanak u eliti stavio je Bijelović u 63. Minutu

Teleoptik – Spartak ŽK 0:3 (0:2)
Lazić 12', Bijelović 19' i 63'

Teleoptik: Gudžulić, Mirić, Kostić, Knežević, Gobeljić, Smiljković (Obradović), Jovičić (Stevanović), Marković, Jakšić (Blagojević), Čolić (Lukić), Milivojević (Čubra).

Spartak: Stajković, Kaurin (Budimir), Lazić (Đurasović), Jančić, Vidović, Tomović (Stojanović), Molnar (Pastva), Božović, Bijelović (Mijić), Žiža, Đuričković.

Kadeti su trenutno 12. na tabeli sa 36 osvojenih bodova koliko ima i Novi Pazar koji im dolazi u goste sledećeg vikenda. Meč sa vršnjacima iz Novog Pazara odlučiće sudbinu Subotičana za opstanak u Ligi Srbije.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 10 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1493
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.