Komentara: 0
Pregleda: 2123

Fudbal: Omladina Spartaka slavila u Kruševcu, kadeti osvojli bod u Zrenjaninu

21.08.2018. u 11:11h
Izvor: Subotica.com
Nakon dvomesečne pauze krenulo je takmičenje i u Ligi Srbije gde se nadmeću mlađe selekcije Spartaka. Subotičani su na startu nove sezone ostvarili odlične rezultate. Omladinski tim slavio je u Kruševcu protiv Trajala, dok su kadeti podelili bodove u Zrenjaninu sa Radničkim.
Fudbal: Omladina Spartaka slavila u Kruševcu, kadeti osvojli bod u Zrenjaninu

Omladinski tim Spartaka pobedom je startovao u novoj sezoni. Tim Saša Đurasovića slavio je u Kruševcu pobedu od 4:1 nad ekipom Trajala.

Poveo je Spartak već u 18. minutu golom Božovića, ali je Trajal izjednačio nakon kornera i prvo poluvreme je završeno rezultatom 1:1. U nastavku utakmice Subotičani su bili odlični i protivnika nadmudrili još tri puta. Damjanović je doneo novu prednost, a potom su Božović i Marković primorali golmana Trajala da još dva puta vadi loptu iz mreže za konačnih 4:1.

Trajal – Spartak 1:4 (1:1)
Trnavac 31', Božović 18' i 63', Damjanović 47', Marković 66'

Trajal: Obradović, Kršanin, Tomić (Marić), Trnavac, Anđelković, Đivić (Milovanović), Mitrović, Baba, Ma. Nikolić (Grmuša), Mi. Nikolić, Zogović (Milanović).

Spartak: Dokić, Radovanović, Jović, Damjanović (Cetina), Milošević, Žiža (Vidović), Božović, Vukićević (Stojanović), Bijelović, Milijašević (Nenadović), Jokić (Marković).

KADETI NEREŠENO SA RADNIČKIM U ZRENJANINU

Kadeti Spartaka na startu nove šampionske trke odigrali su nerešeno 1:1 sa Radničkim u Zrenjaninu. Imali su tokom utakmice i jedni i drugi veliki broj prilika, ali ih nisu iskoristili. Prvo poluvreme proteklo je u većoj inicijativi Subotičana, ali nisu našli rešenje za dobrog golmana Zrenjaninaca.

U nastavku su se nizale prilike na obe strane. Spartak je prvi stigao do prednosti golom Uroša Kilibarde. Tačku na meč stavio je Novakov u 80. minutu kada je izjednačio za konačnih  1:1.

Radnički (Z) – Spartak 1:1 (0:0)
Novakov 80', Kilibarda 76'.

Radnički: Đurković, Ćušić, Šepa, Stevanović, Lisica, D. Pecarski (Marković), Gajilović, Mijatović, B. Pecarski (Novakov), Stanković (Nović (Kondić)), Jankov (Arađanin).

Spartak: Tojzan, Stojanović, Preradov, Kostić (Radosavljević), Mažić, Jančić, Pastva, Arsović (Jovanović), Hrstić (Kilibarda), Stanisavljević 8Malenčić), Đurasović.

Već u sredu, 22. avgusta, Spartakove ekipe očekuju utakmice 2. kola Lige Srbije. Subotičani će ugostiti Crvenu zvezdu na pomoćnim terenima Gradskog stadiona. U 10 časova počinje utakmica omladinske selekcije, dok u 11 časova igraju kadeti.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 8 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 2123
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.