Komentara: 8
Pregleda: 1131

Fudbal: Nišlije „odnele“ bodove iz Subotice

04.04.2024. u 10:12h
Izvor: Subotica.com
Spartak je upisao treći poraz u nizu. „Golubovi“ su poraženi od Radničkog iz Niša sa 2:1 na Gradskom stadionu u 28. kolu Superlige. Gosti su stigli rano do prednosti, Subotičani uspeli da dođu do izjednačenja autogolom, ali su Nišlije bile bolje i u završnici zatresli mrežu domaćina za trijumf i vredna tri boda.
Fudbal: Nišlije „odnele“ bodove iz Subotice

Uvodni deo meča je protekao u dobroj igri obe ekipe, ali su gosti bili spretniji i iskoristili povoljnu priliku u 18. minutu za vođstvo pogotkom  Jusufa Bamidele. U nastavku su „golubovi„ imali inicijativu i naveli goste na grešku gde je Basile Jamkam smestio loptu u sopstvenu mrežu za 1:1.

Ipak je završni deo pripao Nišlijama, a za to se pobrinuo rezervista Stefan Cvetković kome je bio dovoljan minut na terenu da se upiše u listu strelaca i svom timu donese vredna tri boda.

Spartak – Radnički  1:2 (0:1)
Jamkam 67' (ag) - Bamidele 18', Cvetković 84'

Spartak: Manojlović, Bogićević (Tomović), Tošeski (Kolins), Todoroski (Stanojev), Ubiparip (Mudrinski), Ćalasan, Mijić, Babić (Dunđerski), Lukić, Prijović, Mijailović.

Radnički: Stevanović, Jamkam, Ado, Bamidele (Cvetković), Luković (Mesarović), Smajlagić (Vukić), Ilić (Kolins), Belaković, Vojnović, Petković, Stajić.

Spartak je trenutno na 10. mestu na tabeli sa 31 osvojenim bodom.

Do kraja ligaškog dela ostala su još dva meča, a pred „golubovima“ su  gostovanje u Kragujevcu i duel sa Javorom pred domaćom publikom nakon čega slede borbe u plje-ofu i plejautu.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 nedelje i 5 dana
Komentara: 8
Pregleda: 1131
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.