Komentara: 6
Pregleda: 2650

Fudbal: Mile Savković ponovo u Spartaku

14.06.2020. u 11:45h
Izvor: Subotica.com
Posle dve godine provedene u Poljskoj, Mile Savković je ponovo u redovima Spartaka. Iskusni vezista potpisao je ugovor na godinu i po dana i došao da pomogne mladoj ekipi „golubova“ da u narednoj sezoni ostvari što bolje rezultate.
Fudbal: Mile Savković ponovo u Spartaku


Rukovodstvo Spartak Ždrepčeve krvi, na čelu sa predsednikom Nikolom Simovićem, polako je počelo formirati tim za novu sezone. U subotičkom superligašu računaju na postojeći igrački kadar, koji čine većinom mladi momci, ali shodno planovima za predstojeće izazove odlučili su da pojačaju redove iskusnijim snagama.

Mile Savković (27), dobro poznato ime ljubiteljima subotičkog superligaša, ponovo će obući dres "golubova" i sa ovom generacijom pokušati ostvariti nove uspehe. 

- Mile je u prvom mandatu ostavio veliki pečat u našem klubu svojim radom i igrama, posebno golovima, tako da nije bilo mnogo razmišljanja i pregovora. Brzo smo se dogovorili na obostrano zadovoljstvo i sklopili novu saradnju na godinu i po dana -  objašnjava  Simović. - Drago nam je što se vratio jer će biti veliko pojačanje u ovom timu koji je trenutno najmlađi u Superligi.

U Spartaku kuju se planovi za narednu sezonu. Želja je da se ostvari što bolji plasman, pa ako se ukaže prilika da se pokuša napraviti uspeh za novi izlazak na međunarodnu scenu.

- Naš cilj je da ostvarimo što bolji plasman naredne sezone, da pokušamo, ukoliko se za to ukaže prilika, napraviti iskorak kao pre dve godine. Savković će svojim iskustvom mnogo doprineti da ova ekipa postigne dobre rezultate u to smo uvereni – jasan je predsednik Spartaka.

Mile Savković je nakon velikog uspeha Spartaka i plasmana u treće kolo kvalifikacija za Ligu Evrope 2018. godine napustio redove „golubova“ i prešao u tadašnjeg vicešampiona Poljske "Jageloniju", za koju je nastupao protekle dve sezone.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 3 godine i 10 meseci
Komentara: 6
Pregleda: 2650
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.