Komentara: 4
Pregleda: 2405

Fudbal: Lakši trening "golubica" za polufinale Kupa Srbije - 18 golova u mreži Nišlijki

24.04.2019. u 17:22h
Izvor: Subotica.com
Spartak je zasluženo ubedljivim trijumfom nad Radničkim iz Niša obezbedio plasman u polufinale Kupa Srbije. Tim Borisa Arsića, iako u izmenjenom sastavu slavio je protiv Niša sa 18:0 u Subotici.
Fudbal: Lakši trening "golubica" za polufinale Kupa Srbije - 18 golova u mreži Nišlijki

Prema očekvanom „golubice“ su olako savladale Radnički u četvrt finalu najmasovnijeg klupskog takmičenja. Bile su neumoljive prema gošćama i ispratile ih sa čak 18 golova u mreži. Igra se tokom svih 90. minuta odvijala na polovini gostujućeg tima. Nisu ništa mogle Nišlijke, sem da se pomire sa kapitulacijom i dvocifrenim brojem primljenih golova. Seriju je otvorila Rosa Da Kosta posle samo četiri minuta igre. Nije mnogo trebalo Kristina Tanasković je udvostručila vođstvo Spartaka. Nizale su se šanse, ali i golovi, pa se na poluvreme otišlo uz prednost Subotičanki od 6:0.

Nastavak utakmice bio je preslikano prvo poluvreme. Samo jedan tim se pitao na terenu. „Golubice“ su postigle još 12 golova. U listu strelaca upisale su se još Goja, Okjere, Filipovićeva, Slovićeva i Stupareva. Subotičanke su  zasluženo obezbedile plasna u polufinale kupa Srbije.

Spartak – Radnički 2012  18:0 (6:0)
Rosa Da Kosta 4', 4'1, 67', 73', 86' i 90', Tanasković 9', 61', i 63', Goja 16' i 57', Okjere 22', Filipović 26', 53' i 56', Slović 50' i 60', Stupar 82'

Spartak : Mihajlović, Golubović, Denda, Slović (Matić), Rosa Da Kosta, Filipović (Kričak), Tanasković, Marjanović, Okjere (Baka), Goja, Stupar.

Radnički: Bošković (Aćimović), Radenković, Živković (Stanković), Andrejić, Dimčić, Dimitrijević, Milić, Anastasijević (Nikolić), Krstić, Marković, Đorđević.

 

 

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 21 čas
Komentara: 4
Pregleda: 2405
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.