Komentara: 0
Pregleda: 1453

Fudbal, Kup Srbije: Spartak pobedio Mladost i prošao među šesnaest najboljih

28.09.2018. u 15:45h
Izvor: Subotica.com
Fudbaleri Spartak Ždrepčeve krvi slavili su u šesnaestini finala Kupa Srbije u Lučanima protiv trećeligaša LFK Mladosti rezultatom 2:0. Boljom igrom Subotičani su uz dva gola Dejana Đenića obezbedili prolaz u dalji tok najmasovnijeg klupskog takmičenja.
Fudbal, Kup Srbije: Spartak pobedio Mladost i prošao među šesnaest najboljih

Spartak je bio bolji u Lučanima od LFK Mladosti i slavio trijumf od 2:0. Kako se i očekivalo Subotičani su pružili dobru igru u kombinovanom sastavu i došli do bitne pobede.

Od starta su diktirali igru, a u 18. minutu Dejan Đenić je doneo prednost. Nemanja Glavćić je idealno centrirao, a Đenić glavom prosledio loptu u mrežu domaćina.  Imali su „golubovi“ još nekoliko šansi, ali ih nisu realizovali do isteka poluvremena.

U nastavku su i dalje Subotičani diktirali tempo igre. Glavčić i Vukčević nisu iskoristili ukazane prilike, dok je domaći tim mogao do izjednačenja, na sreću Spartaka Vukomanović i Tešić su bili neprecizni.

Tačku na meč i pobedu stavio je Dejan Đenić svojim drugim golom. Glavčić je vešto centrirao, a Đenić glavom sproveo loptu iza leđa golmana Kovačevića za 2:0.

LFK Mladost – Spartak ŽK 0:2 (0:1)
Đenić 17' i 89'

LFK Mladost: Kovačević, Tomić, Jaraković, Vukašinović (Plazinić), Vukomanović, Mićević, Babić, Drakulić,  Petrović (Tešić), Pijevčanin, Ristović (Vasović)

Spartak: Lučić, Šimura, Đenić (Afum), Kerkez, Milošević, Glavčić, Dunđerski, Vukčević (Torbica), Basej (Rakić), Marčić, Ćalasan.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 6 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1453

Povezana vest

Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.