Komentara: 0
Pregleda: 1469

Fudbal: Kadeti Spartaka slavili protiv Čukaričkog, omladinci poraženi

04.04.2019. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Odigrane su utakmice 20. kola Lige Srbije. Spartakove ekipe imale su polovičan učinak. Kadeti su na svom terenu savladali Čukarički sa 1:0 dok je omladina pretrpela poraz od 3:1.
Fudbal: Kadeti Spartaka slavili protiv Čukaričkog, omladinci poraženi

Kadetska ekipa Spartaka pobedila je Čukarički sa 2:1 golovima Stefana Stanisavljevića i Uroša Kilibarde.

U prvom delu utakmice vodila se egal borba na terenu. Na obe strane je propušteno nekoliko dobrih šansi. Gosti su imali veći posed lopte dok je Spartak bio izuzetno opasan iz kontri. U 37. minutu Subotičani su iskoristili nesmotrenos odbrane Čukaričkog i došli do vođstva golom Stanisavljevića.

Nastavak utakmice počeo je boljom igrom domaćina koji je dobru akciju krunisao drugim golom. Popović je odlično uposlio Kilibardu, a on matirao golmana Markovića za 2:0. Nije mnogo vremena trebalo gostujućem timu, koji je pokazao izuzetno kvalietnu igru, da smanji prednost. U žaru borbe Arsović je načinio prekršaj za kazneni udarac. Siguran sa bele tačke bio je kapiten gostiju Ergelaš- 2:1. Do kraja utakmice domaćin je i dalje pretio iz kontri i iskusno čuvao stečenu prednost u čemu je i uspeo.

Spartak ŽK - Čukarički 2:1 (1:0)
Stanisavljević 37', Kilibarda 50' - Ergelaš 53'

Spartak: Tojzan, Ćakić, Dimković, Mijić, Mažić, Jančić, Arsović (Goruždić), Malenčić (Rac), Stanisavljević (Novaković), Popović (Andrić), Kilibarda (Pastva).

Čukarički: Marković, Rogan, Kadijević, Petković ( Aćimović), Drezgić,  Nikolić (Vićević), Vuković ( Sekulić), Grgić, Šare ( Đukić), Ergelaš, Ajdar.

PORAZ OMLADINACA

Omladinski tim ostao je bez bodova. Čukarički je bio uspešniji i slavio sa 3:1.

Gosti su vrlo brzo došli do vođstva. Nikola Terzić iskoristio je dobru priliku i Čukaričkom doneo prednost već u 9. minutu. Pokušavali su igrači Spartaka da što pre dođu do izjednačenja, ali nisu uspevali sve do završnice prvog dela kada je Jokić posle nekoliko propuštenih prilika najbolju iskoristio i poravnao rezultat -1:1.

Nastavak utakmice, ipak je pripao razigranim Brđanima. Nikčević je udvostručio prednost Čukaričkog. Subotičani nisu iskoristili svoje prilike, a gosti su to do kraja utakmice kaznili golom Rakonjca u 71. minutu za konačnih 1:3.

Spartak ŽK - Čukarički 1:3 (1:1)
Jokić 41' - Terzić 9', Nikčević 52', Rakonjac 71'

Spartak: Dubljanić, Radovanović (Budimir), Vidović, Damjanović, Kaurin, Žiža, Božović (Plazinić), Stojanović (Radosavljević), Molnar, Milijašević (Simić), Jokić.

Čukarički: Kožul, Đorđević (Rubežić), Kamenović, Fratrović (Lončar), Bakić, Radojičić, Markov (Bosančić), Terzić, Rakonjac (Ristović), Nikčević, Ilić (Daničić).

Za vikend kadete i omladinu čekaju novi izazovi. Subotičani putuju u Niš gde se omladinski tim sastaje sa Radničkim, dok će kadeti odmeriti snage sa ekipom Reala iz Niša.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 2 nedelje
Komentara: 0
Pregleda: 1469
Povezane teme

fudbalski klub spartak

omladinska liga u fudbalu

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.