Komentara: 1
Pregleda: 1627

Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Brodarca

21.03.2019. u 09:12h
Izvor: Subotica.com
Kadetska ekipa Spartak Ždrepčeve krvi odigrala je juče vanredno, 19. kolo Lige Srbije. Subotičani su u Beogradu podelili bodove sa ekipom Brodarca. Oslabljeni od 26. minuta zbog isključenja Stojanovića plavo – beli su ipak uspeli da osvoje bitan bod.
Fudbal: Kadeti Spartaka osvojili bod protiv Brodarca

Kadeti Spartaka podelili su bodove sa Brodarcem u Beogradu. Subotičani su prvi došli do vođstva sa igračem manje, ali je protivnik brzo poravnao rezultat i sprečio „golubove“ da se vrate kao pobednici na sever Bačke.

Od prvog sudijskog zvižduka povela se velika borba. Spartak je došao da zabeleži još jednu pobedu u nizu ovog proleća, ali se domaći tim nije predavao. U srčanoj borbi za bodove Stojanović je zaradio crveni karton već u 26. minutu i morao van terena. Nije to omelo igrače Spartaka. Nastavli su dobru igru i u 55. minutu je krunisali golom Kilibarde. Radost je kratko trajala. Brodarac je uspeo odmah u narednom napadu da poravna rezultat i ujedno postavi konačan ishod ovog susreta u Beogradu.

Brodarac – Spartak 1:1 (0:0)
Miladinović 56' - Kiklibarda 55'

Brodarac: Nović, Nešić, Misić, Luković, Stanković, Ruljić, Jovičić, Đorđević, Prošić, Miladinović, Simić.

Spartak: Tojzan, Đakić, Arsović, Stojanović, Mažić, Jančić, Goruždić, Đurasović, Stanisavljević (Radosavljević), Popović, Kilibarda.

Naredno kolo se igra tek 4. aprila, jer i za kadetske ekipe sledi prvenstvena pauza zbog obaveza reprezentacija. Spartak će tada na svom terenu ugostiti Čukarički.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 nedelje
Komentara: 1
Pregleda: 1627
Povezane teme

fudbalski klub spartak

fudbal

kadetska liga u fudbalu

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.