Komentara: 5
Pregleda: 3316

Fudbal: Ivančević i Urošević novi igrači Spartaka

16.08.2019. u 10:15h
Izvor: Subotica.com
Spartak Ždrepčeva krv predstavio je dva igrača sa kojima je potpisao trogodišnje ugovore.
Fudbal: Ivančević i Urošević novi igrači Spartaka

Spartak je potpisao ugovore na tri godine sa  Aleksom Uroševićem i Mihajlom Ivančeviće mladim igračima koji su u jato “golubov” stigli tokom letnjeg prelaznog roka. Direktor kluba, Milan Veljković, i zvanično je predstavio novajlije u timu Vladimira Gaćinovića

- Novi igrači u Spartaku su Aleksa Urošević i Mihajlo Ivančević. Dovođenjem ova dva igrača Spartak nastavlja tradiciju angažovanja mladih i talentovanih igrača koji će se u našem klubu afirmisati i sticati iskustvo da jednog dana svoje karijere nastave u nekom inostranom klubu – rekao je Veljković.

Fudbal: Ivančević i Urošević novi igrači Spartaka

Mihajlo Ivančević (20) u redove subotičkog superligaša stigao je iz novosadskog Proletera. Bio je velika želja rukovodstva plavo – belih već duže vreme, a sada se ukazala prilika da  konačno i obuče dres Spartaka za koji je već i debitovao na prošloj prvenstvenoj utakmici u Novom Sadu. Igra na poziciji centralnog beka i zadnjeg veznog, a član je i mlade reprezentacije Srbije.

- Drago mi je što sam potpisao za veliki klub sa tradicijom kao što je Spartak. Hvala upravi i svima koji  su mi to omogućili. Nadam se da ćemo uspeti ove sezone ostvariti planirano i izboriti plej of. Atmosfera u ekipi je dobra i nije teško uklopiti se. Trudiću se da opravdam ukazano poverenje dobrim radom i zalaganjem. Uroš i ja smo mladi igrači vremena za nas ima da izborimo mesto u tim – kaže Ivančević.

Fudbal: Ivančević i Urošević novi igrači Spartaka

Devetnaestogodišnji levi bek, Aleksa Urošević, u Suboticu stiže iz čačanskog Borca.

- Velika mi je čast što sam potpisao za ovaj klub. Zahvaljujem se ljudima iz Spartaka na ukazanoj prilic, a moje je da se dokazujem i opravdam poverenje koje mi je ukazano. Nadam se da ću vrlo brzo da se nametnem treneru, a potom i da zaigram – rekao je Urošević.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 3316
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.