Komentara: 5
Pregleda: 3784

Fudbal: Hajdin iz Spartaka prešao u Crvenu zvezdu

13.01.2018. u 16:06h
Izvor: Subotica.com
Stefan Hajdin prvi je u zimskom prelaznom roku napustio jato "plavih golubova". Levi bek Spartak Ždrepčeve krvi karijeru nastavlja u Crvenoj zvezdi, klubu gde je i počeo da igra kod trenera Tome Milićević. 
Fudbal: Hajdin iz Spartaka prešao u Crvenu zvezdu

Hajdin je danas i zvanično potpisao ugovor sa vicešampionom na vernost od tri i po godine i zadužio dres sa brojem „34”

Naporan rad i dobar kolektiv, uz talenat i želju, glavni su preduslovi za napredak, što se u ovom slučaju i pokazalo tačno. Hajdinu je bilo dovoljno šest meseci u timu Aleksandra Veselinovića da svojim igrama zasluži pažnju najtrofejnjeg srpskog kluba. Do juna meseca igrao je u trećeligašu iz Stare Pazove, a sada je pred njim prilika da se u dresu Crvene zvezde dokazuje na evropskoj sceni.

- Iskoristio bih priliku da se zahvalim ljudima iz Spartaka, predsedniku, stručnom štabu kao i svim igračima sa kojima sam imao odličnu saradnju – kratko je rekao Hajdin za sajt našeg najtrofejnijeg kluba.

Hajdin je rođen u Glini (Hrvatska) 15. aprila 1994. godine. Prve fudbalske korake počeo je u Jedinstvu iz Vršca, prošao omladinsku Školu Crvene zvezde, odakle je otišao u Zemun, zatim u BASK i Stare Banovce. Tri godine je nastupao za Radnički iz Stare Pazove pre dolaska u Spartak Ždrpčevu krv. Za "plave golubove" odigrao je 22 superligaške utakmice i postigao 2 gola.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 2 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 3784
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.