Komentara: 1
Pregleda: 1349

Fudbal: "Golubice" sutra dočekuju Crvenu zvezdu

19.04.2019. u 18:53h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka ligaški deo su okončale na liderskoj poziciji, a sada sledi plejof i borba za odbranu titule. Odmah na startu "golubice" će snage odmeriti sa Crvenom zvezdom koja u subotu dolazi u Suboticu.
Fudbal: "Golubice" sutra dočekuju Crvenu zvezdu

Spartak je ligaški deo završio kao prvoplasirani tim u konkurenciji sedam klubova. U prvom kolu plejofa tim Borisa Arsića ugostiće Crvenu zvezdu na Gradskom stadionu.

Subotičanke su preliminarni deo šampionata okončale ubedljivo  sa 30 osvojenih bodova, zabeležile su 11 pobeda i samo jedan poraz i to kada je na gostovanje otputovao drugi tim „golubica“. Pored Spartaka u plejof su se plasirali Crvena zvezda, Sloga iz Zemuna i niški Mašinac.

Na startu borbe za odbranu titule državnog prvaka Subotičanke će dočekati drugoplasiranu Zvezdu. Utakmica se igra sutra na Gradskom stadionu od 16 časova.

Ljubitelji ženskog fudbala i šampionskog tima iskoristite slobodno vreme i dođite da podržite "golubice" na putu do nove titule državnog prvaka.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 10 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1349
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.