Komentara: 0
Pregleda: 1431

Fudbal: "Golubice" slavile u Nišu

02.03.2020. u 10:36h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka u deebi meču u Nišu bile su bolje od Mašinca i pobedile sa 1:0. Pitanje pobednika rešila je Vesna Milivojević golom u 57. minutu.
Fudbal: "Golubice" slavile u Nišu

Spartak je bio bolji od Mašinca i u Nišu u okviru 13. kola Superlige Srbije pobedio sa 1:0. Subotičanke su bolju igru krunisale golom u nastavku, a radost „golubicama“ donela je Milivojevićeva.

Od starta je tim Borisa Arsića zaigrao ofanzivno, stvarao šanse, dok se domaćin branio i iz kontri pokušavao da ugrozi gol Subotičanki. Tijana Filipović je imala dve izvanredne prilike, ali je Stankovićeva dobro intervenisala i sačuvala mrežu Mašinca.

U nastavku su „golubice“ zaigrale još bolje. Posle dobre prilike koju je osujetila Stankovićeva, Milivojevićeva je donela radost Spartaku. Vesna Milivojević, nova u plavo – belom jatu, pristigla u zimskom prelaznom roku,  uputila je udarac sa desetak metara i matirala golmana Nišlijki za vođstvo Spartaka. Mogao je rezultat biti i ubedljiviji da su Pavlovićeva i Filipovićeva iskoristile prilike u završnici utakmice, ali važna je pobeda u derbi meču i nova tri boda.

Mašinac – Spartak 0:1 (0:0)
Milivojević 57’

Mašinac: V. Stanković, M. Stevanović, Marković, Vučković, M. Stanković, Lilić, Pejčić ( J. Stevanović), Zlatanović, Đorđević, Ivanović, Krstić.

Spartak: Kostić, Baka (Ilić), Vajda, Slović, Frajtović, Milivojević (Stupar), Rosa da Costa, Filipović, Barnes, Pavlović, Matić (Tanasković).

Sledi pauza za „golubice“ zbog reprezentativnih obaveza, a potom u Suboticu dolazi Radnički iz Kragujevca. Biće to ujedno i poslednje kolo ligaškog dela.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1431
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.