Komentara: 1
Pregleda: 1767

Fudbal: "Golubice" slavile u derbiju protiv Crvene zvezde (0:3)

26.08.2019. u 11:29h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka bile su bolje u drebiju i slavile protiv Crvene zvezde sa 3:0 u drugom kolu Supelige Srbije. Tim Borisa Arsića još jednom je pokazaokvalitet, a rezultat je mogao biti i ubedljiviji da su bile Subotičanke preciznije.
Fudbal: "Golubice" slavile u derbiju protiv Crvene zvezde (0:3)

Od samog početka Subotičanke su diktirale igru. Dva puta su zatresle okvir gola, a onda je Lukasova bila precizna i dovela Spartak u vođstvo.

U nastavku meča domaćin se nije ništa pitao. Razigrane gošće su vezle po terenu, a dve najbolje šanse krunisale golovima. Delgadiljo je povisila na 2:0, a konačan rezultat derbija postavila je Tijana Matić – 0:3.

Crvena zvezda – Spartak 0:3 (0:1)
Lukas 26, Delgadiljo 48, Matić 72.

Crvena zvezda: Cetinja, Krstić, Trišić (Miladinović), Mogolova, A. Savanović, Tenkov, Tejlor (Milović), Stojanović, Aranđelović, Malešević, S. Savanović (Burket).

Spartak: Kostić, Baka (Tanasković), Vajda, Slović, Lukas, Fidler, Delgadiljo, Filipović, Porter (Denda), Pavlović, Matić.

Sledi pauza zbog reprezentativnih obaveza za fudbalerke Spartaka, a potom 7. septembra dočekuju Zemun u domaćem šampionatu, dok 12. septembra u Suboticu dolazi Atletiko Madrid kada se igra prvi meč šesnaestine finala Lige šampiona.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 7 meseci
Komentara: 1
Pregleda: 1767
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.