Komentara: 0
Pregleda: 1496

Fudbal: "Golubice" slavile protiv Radničkog

18.03.2020. u 10:43h
Izvor: Subotica.com
Šampionke Srbije, fudbalerke Spartaka u poslednjem kolu ligaškog dela, odigranom za vikend, slavile su ubedljivo protiv Radničkog iz Kragujevca. Subotičanke su bile mnogo bolje i gošće ispratile sa pet golova u mreži.
Fudbal: "Golubice" slavile protiv Radničkog

udbalerke Spartaka opravdale su ulogu favorita i zasluženo slavile protiv Radničkog iz Kragujevca sa 5:0 u poslednjem kolu ligaškog dela. „Golubice“ su bile bolje na terenu svih 90. minuta, a seriju golova otvorila je Alina Baka.

Dominirale su Subotičanke na terenu, nizale prilike, ali su tek u 30. minutu uspele da zatresu mrežu Radničkog. Na asistenciju Sare Pavlović, alina Baka je poslala loptu u gol gošći. U završnici prvog dela „golubice“ su povisile prednost na 2:0. Pavlovićeva je ponovo bila u ulozi asistenta, a tamnoputa Rosa Da Kosta je zatresla mrežu protivnika.

U nastavku meča i dalje je Spartak diktirao ritam. Raspoložene Subotičanke su još tri puta bile precizne. Na 3:0 povisila je Rosa Da Kosta. Filipovićeva je uputila šut, lopta se odbila do Rose, a ona je s pet metara sprovela iza leđa Mijailovićeve. Tanaskovićeva je povisila prednost Spartaka na 4:0, a konačan rezultat postavila je Tijana Filipović svojim lob udarcem – 5:0.

Spartak Radnički 5:0 (2:0)
Baka 30’, Rosa 41’, 55’, Tanasković 83’, Filipović 84’

Spartak : Kostić, Baka (Tanasković), Denda, Vajda, Slović, Frajtović, Milivojević, Rosa (Ilić), Filipović, Pavlović, Matić (Stupar).

Radnički: Mijailović, Velikić (Tomanović), Samčović, Milenković, Smiljković (Gogić), Živković, Varda, Bitević, Lazić, Milosavljević, Vasić (Radisavljević).

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 1 mesec
Komentara: 0
Pregleda: 1496
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.