Komentara: 2
Pregleda: 1658

Fudbal: "Golubice" odbranile titulu, tri kola pre kraja prvenstva

06.05.2019. u 09:38h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka upisale su novu pobedu i tri kola pre kraja prvenstva obezbedile titulu prvaka države, devetu za redom. Golovima Rose Da Koste i Goje izabranice Borisa Arsića slavile su juče protiv Mašinca sa 2:0 i matematički obezbedile titulu.
Fudbal: "Golubice" odbranile titulu, tri kola pre kraja prvenstva

„Golubice“ su u Nišu u derbiju kola bile bolje od Mašinca i pobedile sa 2:0. Ovim trijumfom Subotičanke su pre kraja prvenstvene trke odbranile titulu šampiona.

Spartak je još jednom potvrdio dominaciju i kvalitet u Superligi Srbije. Subotičanke su na teškom gostovanju bile bolje od Nišlijki i zasluženo slavile. Posle nekoliko prilika najbolju je iskoristila Rosa Da Kosta i“golubice“ u vođstvo. Dovoljno je bilo desetak minuta igračicama Spartaka da udvostruče prednost. Goja je matirala Stojanovićevu za 2:0. Mogao je rezultat biti i ubedliviji da su plavo – bele dame bile preciznije u završnici.

Nastavak utakmice protekao je u dobroj igri. Pokušavale su Nišlijke da smanje vođstvo Spartaka, ali bezuspešno. Pobeda i bodovi su upisani i tri kola do kraja prvenstva obezbeđena je još jedna titula prvaka Srbije.

Mašinac – Spartak 0:2 (0:2)
Rosa Da Kosta 27’, Goja 37’

Mašinac: Stojanović, Marković (Lilić), Stevanović, Nikolić, Vučković (Pavlović), Milivojević, Stanković, Đirić, Pejčić (Stankovć), Zlatanović, Vasiljković.

Spartak: Kostić, Slović, Frajtović (Marjanović), Kričak, Rosa Da Kosta, Filipović, Okjere (Stupar), Pavlović, Goja (Denda), Matić.

U narednom kolu Spartak gostuje Crvenoj zvezdi u Beogradu, a potom ga čeka prva utakmica polufinala Kupa Srbije sa Mašincem 15. maja u Subotici.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1658
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.