Komentara: 0
Pregleda: 1210

Fudbal: "Golubice" lako protiv Zemuna

17.11.2019. u 15:30h
Izvor: Subotica.com
Fudbalerke Spartaka nastavile su utabanom pobedničkom stazom i slavile protiv Zemuna sa 4:0. Tim Borisa Arsića već u prvom delu stekao je prednost, a u nastavku je samo potvrdio za nova tri boda.
Fudbal: "Golubice" lako protiv Zemuna

„Golubice“ su i ovog puta bile na visini zadatka. U Zemunu szu pobedile domaći tim sa 4:0 u okviru 10. kola Superlige Srbije. Odličnu igru krunisale su već sa dva gola u prvom delu meča, a u nastvaku je samo potvrdile za još jedan trijumf u šampionatu.

Viđena je dobra i zanimljia igra, a u završnici prvih 45. minuta i dva gola koja su postigle Subotičanke. Lukas je dovela Spartak u vođstvo, a Pavlovićeva u samoj završnici prvog dela je duplirala – 2:0.

Fudbal: "Golubice" lako protiv Zemuna

Fudbal: "Golubice" lako protiv Zemuna

U nastavku je i dalje Spartak bio dominantnije, a za pobedu od 4:0 pobrinule su se Tijana Filipović i Anastasija Ćirić. Svojim golovima doprinele su da „golubice“ slave ubedljivo i osvoje tri važna boda.

Zemun – Spartak 0:4 (0:2)
Lukas 42’, Pavlović 45’, Filipović 56’, Ćirić 77’

Zemun: Šipeti. K. Andrić (Gojak), Čavić, Blagojević , M. Andrić (Rančigaj) , Batinić, M. Čavić, Marjanović, Maksimović, Host, Belovan.

Spartak: Kostić, Baka (Ćirić), Vajda, Slović, Lukas, Adamek (Frajtović), Fiedler (Rajić), Filipović, Porter, Pavlović, Matić.

U narednom kolu, koje je na programu 23. novembra, Spartak dočekuje Vojvodinu, a to će biti i poslednja utakmica u jesenjem delu prvenstva.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 5 meseci
Komentara: 0
Pregleda: 1210
Povezane teme

ženski fudbalski klub spartak

žfk spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.