• Pregleda: 729

Fudbal: "Golubice" lako do pobede protiv Napretka

U poslednjem 14. kolu preliminarnog dela takmičenja Super lige Srbije za žene, Spartak je u Kruševcu savladao Napredak sa ubedljivih 5:0. Golubice su olako došle do nove pobede i to vrlo brzo golovima Slovićeve, Dorin i Filips.
Foto: ŽFK "Spartak"
Fudbal: "Golubice" lako do pobede protiv Napretka

Šampionke su olako postigle tri gola i to samo u intervalu od četiri minuta, pa se na pauzo utišlo uz prednost Subotičanki od 3:0. Nastavak meča je bio rutina. Domaćin je odolevao koliko je mogao, a Dorin i Slović su se potrudile da počaste Kruševljanke sa još dva gola u mreži za konačnih 5:0.

Napredak  - Spartak 0:5 (0:3)
Slović 12' i 85', Dorin 14' i 57', Filips 16'.

Napredak: J. Petrović, Dumanović, Karadžić, Josić, Radojičić, Lisinac, Poljaković  (Radović), Sretenović, Raičević, Vučićević, Radosavljević (K. Petrović).

Spartak: Kostić, Krstanoska, Vajda, Slović, Frajtović, Pleuer, Ilić (Kričak), Filips 8Marenić), Filipović, Dorin, Pavlović (Bradić).

Ovom utakmicom završen je prvi deo ligaškog takmičenja. U nastavku sledi formiranje dve mini lige, plejof i plejaut. U ovom momentu je potpuno neizvesno kako će izgledati mini lige, s obzirom na brojne propuste koje su odgovorna lica činila na štetu ženskog fudbala, a utiču na regularnost takmičenja.

 

 

Izvor: Subotica.com

povezane teme

0

Ova vest još uvek nije komentarisana.