Komentara: 5
Pregleda: 2388

Fudbal: Đorđe Ivanović pozvan u seniorsku reprezentaciju Srbije

12.11.2017. u 11:03h
Izvor: Subotica.com
Srbija se kvalifikovala za mundijal u Rusiji, a dok neke reprezentacije nisu još rešile to pitanje, kombinovani tim "orlova" igra azijsku turneju. Poziv u A selekciju dobio je i fudbaler Spartaka Đorđe Ivanović.
Fudbal: Đorđe Ivanović pozvan u seniorsku reprezentaciju Srbije

Naša reprezentacija je već odigrala jedna meč, savladala Kinu, a naredni protivnik na turneji je Južna Koreja, gde se očekuje da će svoje minute upisati i mladi golgeter Spartaka Đorđe Ivanović.

U dosadašnjem delu sezone Ivanović se upisao devet puta u listu strelaca, čime drži drugu poziciju u Superligi, odmah iz Pešića iz Crvene zvezde. Dobre igre u Spartaku preporučile su Ivanovića vršiocu dužnosti selektora, nakon što su Kolarov, Kostić, Tošić i Tadić dobili dozvolu da zbog premorenosti i povreda ne budu deo ekspedicije "orlova" u Aziji. Njihova mesta su, pored Ivanovića, zauzeći Aleksandar Filipović iz Voždovca, Nikola Aksentijević iz Radničkog i Miloš Simonović iz Napretka.

Meč Južna Koreja - Srbija igra se u utorak od 12 časova po našem vremenu, a prenos možete pratiti na prvom kanalu RTS-a.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 5
Pregleda: 2388
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.