Komentara: 7
Pregleda: 836

Fudbal: Četvrti poraz „golubova“

20.09.2022. u 12:10h
Izvor: Subotica.com
Fudbal: Četvrti poraz „golubova“

Spartak je nanizao i četvrti poraz. Subotičani su u Nišu izgubili od Radničkog sa 3:0 u okviru 12. kola Superlige. Boljom igrom domaći tim je došao do prednosti u završnici prvog dela, a u nastavku je još dva puta zatresao mrežu „golubova“ i upisao tri boda.

Na početku je Spartak imao blagu inicijativu i pokazao bolju igru dok su Nišlije meč započeke u „grču“. Kako je vreme odmicalo Radnički je polako preuzimao kontrolu igre. Vićeno je nekoliko šansi, a onda je Dimić doveo domaćina u vođstvo.

SPARTAK UKUPU PROTIV RADA - Juče je u Sportskom centru u Staroj Pazovi održan žreb za kup Srbije. Spartak že u šesnaestini finala snage odmeriti na Banjić sa ekipom Rada. Mečevi su na programu 19. oktobra. Ostali parovi 1/16 finala kupa:  Novi Sad IMT – Radnički 1923, Železničar –RFK, OFK Žarkovi – Kolubara, Mladost GAT – Voždovac, Radnički Novi Beograd – Mladost, Javor – Radnički Niš, Jagodina – Novi Pazar, Loznica –TSC, fk Polet Ljubić – Radnik, Inđija – Napredak, Zlatibor – Čukarički, Grafičar – Vojvodina, Radnički Sremska Mitrovica – Partizan, Kabel – Metalac, mačva – Crvena zvezda.

Nastavak utakmice pripao je Nišlijama. Štulić se u 60. Minutu pobrinuo da udvostruči prednost, a sa bele tačke je u postavio konačnih 3:0 za Radnički.

Radnički -  Spartak 3:0 (1:0)
Dimić 34', Štulić 60', 78 (p)

Radnički: Stevanović, Jamkam, Štulić, Pejović, Dimić (S. Jovanović), Stojanović, Cvetković (Đurišić), Marjanović (Mesarović), Savić (Stajić), Petrov (Ajder), Aksentijević.

Spartak: Manojlović, Šimura, Filipović, Ostojić, Tanasin, A.S.Đurasović, Tumbasević (Tošeski), Bijelović (Todoroski), Stanić, Bosić (Srećković), Obradović (Hrstić).

Sledi dvonedeljna pauza zbog obaveza reprezentacija, a potom 1. oktobra Spartak na Gradskom stadionu dočekuje Radnički iz Kragujevca.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 1 godinu i 7 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 836
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.