Komentara: 5
Pregleda: 4849

Fudbal: Ćalasan iz Spartaka prešao u portugalski Šavez

13.01.2019. u 16:34h
Izvor: Subotica.com
Posle Čečarića još jedan igrač je napustio redove Spartak Ždrepčeve krvi. Nemanja Ćalasan je od juče igrač portugalskog Šaveza.
Fudbal: Ćalasan iz Spartaka prešao u portugalski Šavez

Nemanja Ćalasan karijeru nastavlja u Portugalu. Stameni štoper potpisao je troipogodišnji ugovor sa superligašem Šavezom. Ćalasan je ponikao u omladinskoj školi Spartaka gde je prošao sve selekcije. Po okončanju omladinskog staža preselio se u Bačku 1901 na kaljenje, a nakon šest meseci se  vratio i zaigrao konstantno za prvi tim subotičkog superligaša.

Za „golubove“ je odigrao ukupno 88 utakmica i postigao tri gola. Posebno se istakao  u kvalifikacijama za Ligu Evrope, kada je u Novom Sadu zatresao mrežu praške  Sparte u prvom meču 2. kola kvalifikacija.

Fudbaleri Spartaka od srede su ponovo na okupu, počele su pripreme za nastvaak sezone, a šef struke Subotičana ima na raspolaganju veliki broj igrala, od kojih su neki ovih dana testirani ne bi li se utvrdilo da li zadovoljavaju kvalitetom da nastave dalje pripreme sa prvim timom.

Superliga se nastavlja 16. februara, a Subotičani će u 22. kolu biti gosti Dinamu u Vranju.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 3 meseca
Komentara: 5
Pregleda: 4849
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.