Komentara: 1
Pregleda: 3858

Fudbal: Bijelović potpisao profesionalni ugovor sa Spartakom

12.04.2019. u 18:10h
Izvor: Subotica.com
Luka Bijelović, mladi fudbaler Spartaka, potpisao je svoj prvi profesionalni ugovor. Talentovani napadač stavio je potpis na četvorogodišnji ugovor sa subotičkim superligašem.
Fudbal: Bijelović potpisao profesionalni ugovor sa Spartakom

Mladi napadač iz Omladinske škole Spartak Ždrepčeve krvi, Luka Bijelović, potpisao je prvi profesionalni ugovor sa ekipom sa superligašem sa Bačke. Bijelović je juče proslavio punoletstvo, a već danas stavio paraf na četvorogodišnji ugovor sa Spartakom.

Mladi Bijelović prošao je kompletnu omladinsku školu Spartaka, pružao odlične partije u kadetskom i omladinskom timu i zasluženo stigao do seniorske ekipe. Član je kadetske i mlađe omladinske reprezentacije Srbije, a trenutno brani boje srpskoligaša iz Subotice, Bačke 1901 kao pozajmljen igrač i stiče iskustvo za ono što ga čeka.

- Zahvaljujem se Upravi kluba i stručnom štabu što su mi ukazali priliku da potpišem profesionalni ugovor. Nadam se da sam svojim igrama i zalaganjem zaslužio da dođe do toga. Potrudiću se da i u budućnosti pružam dobre partije i opravdam uakazano poverenje – rekao je perspektivni navalni igrač nakon potpisivanja svog prvog profesionalnog ugovora

Uprava Spartak Ždrepčeve krvi još jednom je potvrdila da misli na budućnost i da je pre svega cilj kluba, promovisanje i afirmisanje mladih igrača, kako iz sopstvene škole, tako i onih koji dođu u redove tima sa severa Bačke.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 4 dana
Komentara: 1
Pregleda: 3858
Povezane teme

fudbalski klub spartak

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.