Komentara: 7
Pregleda: 2437

Fudbal: Bačka 1901 slavila na startu prvenstva

18.08.2019. u 14:36h
Izvor: Subotica.com
Prvenstvena trka počela je i u Srpskoj ligi, grupa Vojvodina. Golom Anđića Bačka 1901 je pobedom otvorila novu sezonu, slavivši protiv Dunava iz Starih Banovaca sa 1:0. Sledi gostovanje u Kuli, a zatim Bačka dva puta dočekuje.
Fudbal: Bačka 1901 slavila na startu prvenstva

Od starta je Bačka diktirala igru. Atakovali su domaćini na gol protivnika. Manojlović je ukrao loptu kod kaznenog prostora, Krkobabić je načinio prekršaj, a Anđić iz slobodnog udarca doveo Subotičane u vođstvo.

Odlična akcija domaćih viđena je u 20. minutu, Lučić i Bjelović su kombinovali, Anđić nastavio, šutirao na gol, ali je  Vukmirović ovoga puta bio na mestu.

Zapretili su gosti preko Dujića sa 18 metara, Studen je odbranio. Gosti su u finišu prvog dela preuzeli inicijativu, ali nisu našli rešenje za odbranu Bačke.

U nastavku utakmice viđeno je mnogo šansi na obe strane, ali se rezultat nije menjao. Golmani su bili raspoloženi i dobro čuvali mreže. Finiš meča pripao je domaćinu koji je tako zasluženo osvojio tri boda na startu prvenstva.

Bačka 1901 – Dunav 1:0 (1:0)
Anđić 6’

Bačka 1901: Studen, Vujošević, Bjedov, Masalušić, Mezei, Anđić, Rajkovača, Milić Glišović), Manojlović (Stanković), Bijelović, Lučić.

Dunav: Vukmirović, Živković, Pražić Cvjetinović), Krkobabić, Javorac, Nikolčić, Jakšić, Đokić (Ćurko), Lazić (Dobresko), Mirčetić, Dujić.

U narednom kolu Bačka 1901 gostuje u Kuli gde se sastaje sa Hajdukom.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 4 godine i 8 meseci
Komentara: 7
Pregleda: 2437
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.