Komentara: 2
Pregleda: 1858

Fudbal: Bačka 1901 remizirala sa Železničarom (1:1)

19.11.2017. u 13:50h
Izvor: Subotica.com
U 14. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, Bačka 1901 i Železničar iz Pančeva su podelili bodove. Oba tima prikazala su odličnu igru, ali zbog slabije realizacije na kraju je bilo samo 1:1.
Fudbal: Bačka 1901 remizirala sa Železničarom (1:1)

Na terenu kraj Somborske kapije viđena je dobra igra oba tima, ali malo golova. Bačka je bila bliža da dođe do vodećeg gola, ali nije iskoristila povoljne prilike. Krmar je mogao svom timu doneti prednost nakon dobrog prodora po levoj strani, ali je loptu plasirao direktno u Nikolovskog. Na drugoj strani Janićević je uputio silovit šut sa distance, Gabrić na sreću uspeva da odbrani i loptu pošalje u korner. U samom finišu gosti su uspeli da materijalizuju svoju šansu. Janićević je bio precizan i doneo prednost Železničaru.

U drugom poluvremenu je viđena mnoo bolja igra domaćeg tima koji je posle nekoliko propuštenih prilika, konačno stigao do izjednačenja. Zlatković je bio u prodoru, Cejin ga je faulirao u kaznenom prostoru i rimorao sudiju da dosudi penal za Bačku. Zolnajić je bio precizan sa bele tačke i poravnao rezultat. Do kraja utamice Subotičani su bili bolj, ali nisu iskoristili svoje šanse da preokrenu rezultat i
upišu pobedu.

Bačka 1901 – Železničar 1:1 (0:1)
Zolnajić 67' (p) - Janićević 42'

Bačka 1901: Gabrić, Đurović, Kiš, Tomović (Zlatković), Simić, Zolnajić, Tumbas, Krmar, Nađ (Orčić), Medić (Šijačić), Bursać.

Železničar: Nikolovski, Đorđević , Tekijaški, Spaskovski (Savkov), Janićević , Stajčić (Celin), Kostić, Šobot (Tomašević), Jovanović, Kovačević, Aničić.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 6 godina i 5 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1858
Povezane teme

fudbalski klub bačka 1901

stadion kraj somborske kapije

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.