Komentara: 2
Pregleda: 1631

Fudbal: Bačka 1901 poražena od Radničkog (0:1)

13.05.2018. u 17:01h
Izvor: Subotica.com
Bačka 1901 pretrpela je novi poraz. U 26. kolu Srpske lige, grupa Vojvodina, na domaćem terenu Subotičani su a 1:0 izgubili od Radničkog iz Nove Pazove. Iako su bili bolji, završnica je izostala. Neiskorišten penal i greška odbrane su kažnjeni i gosti su osvojili bodove.
Fudbal: Bačka 1901 poražena od Radničkog (0:1)

Domaći tim kraj Somborske kapije bio je mnogo bolji tokom citavog meča. Imali su Subotičani prilike. Tumbas je bio najopasniji po za odbranu Radničkog, zadavao im probleme, ali nije iskoristio svoje šanse u prvom poluvremenu.

U nastavku je Bačka i dalje diktirala igru. Krmar je pokušao, njegov šut zaustavio je golman Đurić. U 66. minutu dosuđen je penal za Subotičane. Manojlovića je oborio Mikić, ali sa bele tačke šut Tumbasa je odbranio golman gostiju. Propuštenu šansu gosti su brzo kaznili. Prvo je Lazić pogodio prečku, ali grešku odbrane Bake iskoristio je Zdravković i tri minuta pre kraja meča doneo radost gostima.

Bačka 1901 – Radnički (NP) 0:1 (0:0)
Zdravković 87'

Bačka 1901: Studen, Glišović (Višnjić), Kiš, Bjelobrk, Orčić (Antunić), Simić, Medić, Nađ, Tumbas, Manojlović, Krmar (Spremo).

Radnički: Đurić, Nestorović, Krkobabić, Zdravković, Cvetinović, Lazić, Stojanović (Mitrović), Silenković , Lalić (Zlatović), Cvetković (Mikić), Petković.

Izvor: Subotica.com
Postavljeno pre 5 godina i 11 meseci
Komentara: 2
Pregleda: 1631
Povezane teme

fk bačka 1901

fudbalski klub bačka 1901

srpska liga vojvodina

Komentara
0
Napiši komentar
Pošalji komentar
Dodaj grafički fajl
(do 20 MB)
    Imaš na raspolaganju 1000 karaktera
    Pravila komentarisanja
    Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove ovog Internet portala. Komentari su moderirani i odobravani u skladu sa opštim pravilima i uslovima.